Pentru asta, Be Trader Academy România din Pipera îţi oferă posibilitatea de a explora conceptele fundamentale ale pieţei bursiere, prin cursuri de tranzacţionare la Bursă la cele mai înalte standarde internaţionale.

Be Trader Academy România din Pipera este un centru acreditat, care îţi poate da o diplomă europeană în finanţare şi tranzacţionare. Aceasta este una din cele mai puternice organizaţii din Europa la care poţi face cursuri de tranzacţionare la Bursă. Are birouri în 4 oraşe importante: Bruxelles, Paris, Miami şi Bucureşti.

Be Trader se află acum şi în România şi te ajută să înveţi totul despre tehnicile de investiţii cu venituri variabile. Alege cursurile Be Trader şi vei şti cum să investeşti corect la Bursă, pentru a transforma jocul în favoarea ta!

Academia îţi explică tot ce trebuie să ştii la aceste cursuri complete, profesionale şi detaliate:

  • Vei afla toate secretele despre riscurile care apar în astfel de tranzacţii la Bursă, vei studia managementul riscului în finanţe
  • Prin cursurile OPTIONS şi FUTURES vei obţine rezultate mult mai bune în tranzacţiile bursiere
  • Vei învăţa despre tranzacţiile OPTIONS, care aduc un plus de experienţă prin metodele concrete, excelente de tranzacţionare şi gestiune a capitalului privat
  • Prin cursul FUTURES vei afla cum să generezi venit, în condiţiile unei pieţe volatile
  • La cursul CRYPTO vei primi informaţii despre să achiziţionezi criptomonede şi să faci tranzacţionări profitabile gestionând propriul capital
  • Cu ajutorul unor profesori adevăraţi vei deveni un excelent comerciant, vei învăţa despre derivative, analiză tehnică, contabilitate de hedging, conformitate şi reglementări, tranzacţii  financiare, tranzacţii pe mărfuri, tranzacţii pe active energie, sau pieţe de capital
  • De asemenea, cursurile includ informaţii utile despre impactul economiei asupra pieţelor de capital, psihologie, tranzacţionare şi luarea deciziilor sub presiune.

La sfârşitul cursurilor, are loc o perioadă de practică, în care persoanele ce au deja informaţiile teoretice vor face tranzacţii pe conturi DEMO, astfel se va stabili nivelul lor. Academia oferă celor care au un nivel bun pe platformele DEMO, posibilitatea să tranzacţioneze apoi pe platforme cu bani reali.

De asemenea, cursanţii vor primi o diplomă acreditată VTCT LEVEL 5, care corespunde cu 120 de credite (2 ani universitari).

Cursanţii vor dobândi toate abilităţile tehnice cu ajutorul unui trainer profesionist, extrem de didactic şi experimentat, Ciceu Ciprian. El este un antreprenor pasionat de trading şi de investiţiile la bursă, are peste 20 de ani experienţă în analiză financiară, management, planificare în afaceri şi altele. Antreprenorul român a avut afaceri de succes în domeniul ospitalităţii în Belgia, alături de familia sa. Ulterior, s-a întors în ţara sa natală, pentru a aduce şi în România adevăratul standard internaţional al celui mai mare şi complet curs de tranzacţionare la Bursă, de la una din cele mai prestigioase academii de trading din Europa. 

Aici poţi afla mai multe despre Betra Whitepaper pentru a înţelege cum poţi ajunge şi tu milionar. Când vine vorba de Bursă, mulţi se gândesc la serialul "Billions", de pe HBO, în care erau agenţi la bursă doar cei care se îmbrăcau la costum elegant şi care făceau parte din înalta societate. A fi milionar în film poate părea oarecum destul de diferit, cu a fi milionar în viaţa reală. Şi totuşi, cu ajutorul sfaturilor profesorilor experimentaţi şi conceptele fundamentale şi inovatoare din cursuri profesionale, care aduc secretele OPTIONS şi FUTURES ale Academiei Be Trader, acest lucru poate deveni posibil.

Calitatea conţinutului cursurilor şi metodologia folosită va depăşi cu siguranţă toate aşteptările tale, sau ale altor cursanţi. Aceste cursuri sunt recomandate tuturor celor care vor să afle secretele celei mai bune organizaţii şi academii de trading din Europa, sau să-şi îmbunătăţească cunoştinţele, pentru a putea investi mai profitabil pe această piaţă atât de fascinantă, cum este Bursa.

Despre Academia Be Trader, vă putem spune şi că îşi lansează propria criptomonedă: BETRA COIN - o monedă de tip ERC20, bazată pe Ethereum. Utilitatea monedei este de apreciat, va oferi reduceri de 75% la taxa de tranzacţionare pe platforma de exchange de criptomonede, pe care urmează să o lanseze în acest an.

Dacă îţi doreşti cu adevărat să investeşti pe piaţa bursieră, acum ai ocazia de a  învaţă cum să faci cele mai bune tranzacţii de la profesionişti cu experienţă internaţională chiar în Bucureşti.