Hotelul deţinut de fratele lui Robert Negoiţă va fi închis turiştilor. Ce destinaţie va avea Rin Grand Hotel

Hotelul deţinut de fratele lui Robert Negoiţă va fi închis turiştilor. Ce destinaţie va avea Rin Grand Hotel

Unul dintre cele mai mari hoteluri din ţară din punct de vedere al capacităţii de cazare va fi închis turiştilor, hotelul deţinut de fratele primarului Robert Negoiţă urmînd să aibă altă destinaţie, potrivit ZF.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rin Grand Hotel, hotelul din sudul Bucureştiului, de lângă târgul de maşini Vitan, o investiţie de 60 mil. euro, care stârnea controverse la lansarea din 2017, când era anunţat ca „cel mai mare hotel din Europa“, s-a închis pentru turişti şi va fi convertit integral în apartamente.
 
„Pandemia ne-a afectat foarte mult, gradul de ocupare şi veniturile s-au prăbuşit dramatic la Rin Grand Hotel, veniturile au scăzut cu 80%, am adus chiar bani de acasă. L-am închis şi transformăm ultimele camere ce funcţionau în regim hotelier în apartamente. Până în vara anului viitor vom finaliza această conversie“, a spus pentru ZF Ionuţ Negoiţă, proprietarul hotelului.
 
Anul trecut mai funcţionau în regim hotelier 480 din cele aproape 1.500 de camere pe care le avea la des­chidere hotelul.
 
La lansarea în 2007, fraţii Negoiţă erau încrezători că cele 1.460 de camere vor fi bine primate de piaţă şi că hotelul Rin Grand Hotel va deveni profitabil în doar câţiva ani. În 2012, doar o treime din capacitatea totală de cazare mai funcţiona în regim hotelier, restul fiind transformată în apartamente care au fost scoase la vânzare.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările