Cramele din România se adună în luna mai la Bucureşti pentru promova turismul viticol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Viticultura este activitate de bază în Vrancea

Peste 100 de soiuri premium de vinuri româneşti  vor fi prezentate de mai multe crame între 14 şi 16 mai la târgul REVINO – Descoperă vinurile din România.


Evenimentul, care va avea loc la Novotel, are ca scop promovarea turismului viticol din România, iar reprezentanţii HoReCa şi cei ai agenţiilor de turism pot să se informeze asupra potenţialului pe care îl au cramele mici şi mijlocii.

Organizatorii se asteaptă ca la expoziţie să ajungă în jur de 1.000 de vizitatori. „Potenţialul de dezvoltare a turismului viticol şi de promovare a vinurilor din soiuri autohtone este unul foarte mare. Din acest motiv, împreună cu proprietarii de crame, ne-am propus să creştem imaginea României la nivel de ţară care poate să atragă turiştii străini şi să le arătăm celor români experienţele de care se pot bucura în timpul liber“, spune Alina Iancu, fondator CrameRomânia.ro şi ReVino.ro.

Potrivit organizatorilor cramele vor oferi spre degustare peste 100 de soiuri de vinuri. Chiar de la intrare vizitatorii primesc câte un pahar de vin, iar la plecare trebuie să îşi noteze părerile despre licorile degustate.

Evenimentul REVINO – Descoperă vinurile din România este unul premium, unde toate cramele prezente vor beneficia de aceleaşi condiţii şi de standuri similare astfel încât diferenţierea din partea vizitatorilor să fie doar la nivel de calitate a vinurilor prezentate.

Accesul la eveniment se face contra cost, iar pentru un bilet se plăteşte între 50 şi 90 lei pentru vizitarea standurilor şi între 150 şi 200 lei pentru acces la masterclass-uri, iar biletele pot fi achiziţionate atât online de pe www.winefair.revino.ro/visitors/tickets, cât şi direct la eveniment.

Ultima zi a evenimentului este rezervată reprezentanţilor din turism şi HoReCa, iar accesul se va face doar pe bază de invitaţie.

EconomiePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite