Kaufland extinde serviciul de livrare gratuită la domiciliul vârstnicilor în alte 11 oraşe

Kaufland extinde serviciul de livrare gratuită la domiciliul vârstnicilor în alte 11 oraşe

Kaufland anunţă extinderea serviciului de livrare la domiciliu prin Glovo în 11 oraşe noi şi ajunge la o reţea de 25 de judeţe din ţară, din dorinţa de a aduce cumpărăturile rapid şi în siguranţă direct la clienţi acasă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Odată cu extinderea, în aceste oraşe devine disponibil şi serviciul special de livrare la domiciliu pentru persoanele în vârstă sau cu dizabilităţi, unde costurile de livrare sunt preluate de Kaufland. 
 
În unele oraşe, serviciul de livrare la domiciliu pus la dispoziţie de Kaufland şi Glovo este singurul de acest fel, de care locuitorii pot beneficia în contextul actual. 
 
Astfel, în toate cele 25 de oraşe clienţii vor putea comanda cu livrare la domiciliu fie prin aplicaţia digitală Glovo, dintr-un sortiment de peste 2.000 de produse, cu plata prin card bancar sau cash la livrare, în timp ce persoanele în vârstă sau cu dizabilităţi vor putea apela la linia telefonică dedicată şi vor beneficia de posibilitatea achitării exclusiv în numerar a produselor, pentru a le fi cât mai uşor.
 
Cele 25 de oraşe sunt: Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova, Constanţa, Sibiu, Arad, Ploieşti, Oradea, Brăila, Galaţi, Piteşti, precum şi Râmnicu Vâlcea, Focşani, Bacău, Piatra Neamţ, Buzău, Slatina, Deva, Alba-Iulia, Târgu-Mureş, Baia Mare şi Satu Mare, nou introduse în reţea.
 
În cadrul serviciului pentru persoanele vârstnice sau cu dizabilităţi, care nu pot ieşi din casă în perioada aceasta, Kaufland România va suporta pentru ei costurile de livrare.  
 
Mai mult, pentru a-i sprijini în această perioadă şi pentru că nu folosesc metode electronice de plată, în cazul acestor comezi, beneficiarii serviciului special vor putea plăti ramburs produsele, la livrare, folosind doar numerar. Comenzile pot fi plasate la o distanţă de maximum 6 km faţă de magazinele Kaufland din apropierea locuinţei, în limita a 25 de kg şi a sumei de 250 de lei per comandă. 
 
Împreună cu voluntarii Fundaţiei Regale Margareta a României, echipele Kaufland şi curierii Glovo lucrează intens pentru a onora toate livrările în aceeaşi zi.
 
Numărul de telefon la care pot apela atât beneficiarii, cât şi însoţitorii acestora rămâne 0720.00.95.95 (tarif normal), apelabil în intervalele luni-sâmbătă: 08:30-20:00 şi duminică: 08:30-19:00.  
 
Kaufland România înţelege că #ResponsabilitateaFaceDiferenţa şi rămâne alături de toţi clienţii din ţară în această perioadă şi îi asigură că magazinele vor rămâne deschise şi vor fi în continuare bine aprovizionate, în orice scenariu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările