Bill Gates, despre investiţiile în Bitcoin: Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, trebuie să ai grijă unde-i investeşti

Bill Gates, despre investiţiile în Bitcoin: Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, trebuie să ai grijă unde-i investeşti

Bill Gates preferă să investească în vaccinuri şi mai puţin în monede virtuale

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat într-un interviu pentru BBC că nu a investit în Bitcoin şi nici nu o va face.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Bitcoin nu este pentru mine. Prefer să investesc în companii care lansează produse revoluţionare precum vaccinul împotriva malariei", a spus Bill Gates, potrivit BBC.

Miliardarul a adăugat că nu obişnuieşte să îşi aleagă punctele de investiţie în funcţie de valoarea pe care o au în piaţă.

„Dacă ai mai puţini bani decât Elon Musk, ar trebui să ai grijă unde îţi investeşti banii. Elon are o avere impresionantă şi este un antreprenor sofisticat, deci nu cred că investiţiile sale în Bitcoin vor avea de suferit“, a explicat Gates.

Valoarea Bitcoin-ului a crescut cu aproape 50% după ce Tesla a investit 1,5 miliarde de dolari în această monedă.

În 2018, Bill Gates a spus că ar prefera să cumpere şi să vândă imediat ce piaţa creşte, dar că nu ar investi pe termen lung în aşa ceva.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările