Stiri despre utilaje

  486 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Târgu-Jiu: Judeţul Gorj, din nou sub zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Judeţul Gorj, din nou sub zăpadă

  În municipiul Târgu-Jiu ninge abundent de azi-noapte de la ora 02.30, stratul de zăpadă îngreunând circulaţia. Autorităţile locale au intervenit cu utilaje şi personal din cadrul Direcţiei de Servicii Comunale ( DSC ), pentru degajarea arterelor de circulaţie din oraş.

 • Brăila:Maşini şifonate de utilajele de deszăpezire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila:Maşini şifonate de utilajele de deszăpezire

  Aseară la sediul Serviciului de Poliţie Rutieră s-au prezentat mai mulţi conducători auto care au reclamat că mergând la locurile de parcare şi-au găsit maşinile uşor avariate.

 • Turnu Severin: Străzi deszăpezite, dar trotuare necurăţate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turnu Severin: Străzi deszăpezite, dar trotuare necurăţate

  Dacă drumarii au reuşit să îndepărteze zăpada pe arterele principale, dar şi pe străduţele din Severin, nu acelaşi lucru se poate spune despre unii agenţi economici, care au uitat se pare că trebuie să-şi cureţe spaţiile din faţa firmelor în care îşi desfăşoară activitatea.

 • Drumurile din Alba, acoperite de zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drumurile din Alba, acoperite de zăpadă

  Pe drumurile din judeţul Alba se circulă în condiţii de iarnă. La fel şi în municipiul Alba Iulia, unde la ora 9.00 străzile erau acoperite cu un strat de zăpadă de circa 3-4 cm.

 • Comandament de deszăpezire convocat la Primăria Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comandament de deszăpezire convocat la Primăria Capitalei

  Viceprimarul general al Capitalei Victor Iovici a convocat duminică, începând cu ora 22:30, şedinţa comandamentului de deszăpezire, la care participă reprezentanţii firmelor de salubrizare, directori din Primăria Capitalei, reprezentanţii primăriilor de sector, ai societăţii Apa Nova, ai RADET, ai RATB, ai Electrica şi ai Poliţiei Rutiere.

 • Bucureşti: 200 de utilaje deszăpezesc arterele secundare ale Capitalei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: 200 de utilaje deszăpezesc arterele secundare ale Capitalei

  Un număr de 200 de utilaje lucrează în cursul zilei de luni la deszăpezirea arterelor de circulaţie secundare şi la strângerea mormanelor de zăpadă, a declarat  viceprimarul general al Capitalei Victor Iovici, cel care coordonează la nivelul municipalităţii aceste acţiuni.

 • Târgu-Jiu: Municipiul, acoperit de zăpadă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Jiu: Municipiul, acoperit de zăpadă

  Zăpadă căzută pe carosabil le-a creat probleme lucrătorilor de la Primăria Târgu-Jiu, pentru că, la un moment dat, munca lor a fost în zadar, din cauza ninsorii care cădea neîncetat. La primele ore ale dimineţii, în oraş se circula în condiţii de iarnă, cu toate eforturile municipalităţii.

 • Blocaje temporare pe şoselele din Alba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Blocaje temporare pe şoselele din Alba

  Pe şoselele din Alba se circulă în condiţii de iarnă. Autorităţile avertizează că pe alocuri sunt posibile blocaje temporare datorită şoferilor sau utilajelor de deszăpezire. Pe drumurile din judeţ la orele amiezii peste 35 de utilaje acţionau cu lame şi antiderapant.

 • Drumarii dorm pe ei, primăria închide ochii, şoferii trec printr-un coşmar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drumarii dorm pe ei, primăria închide ochii, şoferii trec printr-un coşmar

  Sute de şoferi timişoreni au întârziat în această dimineaţă la serviciu, pentru că au circulat la limita vitezei pe străzile înzăpezite. Drumarii s-au trezit cu întârziere în această dimineaţă, iar şoferii au fost primii care au avut de suferit. La ora 08.00, pe strada Paris, de exemplu, a fost aruncată sare pe drum, dar zăpada nu a fost curăţată şi s-a circulat cu dificultate.

 • Slatina:Drumarii ţin zăpada sub control
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slatina:Drumarii ţin zăpada sub control

  Niciunul dintre drumurile din judeţ nu este blocat de zăpadă, deşi azi-noapte a continuat să ningă. Acum se circulă în condiţii de iarnă în tot judeţul.

 • Tragic. Un drumar şi-a pierdut viaţa în timp ce se lupta cu viscolul şi zăpada
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tragic. Un drumar şi-a pierdut viaţa în timp ce se lupta cu viscolul şi zăpada

  Un bărbat în vârstă de 33 de ani din localitatea dâmboviţeană Râul Alb, comuna Bărbuleţu, şi-a pierdut viaţa noaptea trecută în timp ce lucra cu mai mulţi colegi la deszăpezirea Drumului Comunal 41 Băleni - Cornăţelu, unde mai multe maşini au rămas împotmolite din viscolului puternic.

 • Calvar pe toate drumurile din judeţ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Calvar pe toate drumurile din judeţ

  Judeţul este în alertă după viscolul de noaptea trecută. Încă de ieri a fost întrunit Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, pentru a limita efectelor negative ale zăpezii. În Dâmboviţa, se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile.

 • Drum blocat de zăpadă! Furia naturii a lovit pe DC 41 între Băleni şi Cornăţelu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drum blocat de zăpadă! Furia naturii a lovit pe DC 41 între Băleni şi Cornăţelu

  Au plecat la drum pe un viscol năprasnic neechipaţi şi au rămas cu maşinile împotmolite. Zece autoturisme, printre care şi o maşină care transporta patru persoane de la spitalul din Ploieşti, unde făcuseră dializă, au rămas blocate, noaptea trecută din cauza zăpezii. Blocajul a avut loc pe DC 41, între localităţile dâmboviţene Băleni şi Cornăţelu.

 • Drum naţional blocat şi accidente de circulaţie din cauza ninsorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Drum naţional blocat şi accidente de circulaţie din cauza ninsorii

  Drumul Naţional 2 N, care face legătura între localităţile Dumbrăveni şi Vintileasca, a fost închis de autorităţile vrâncene, între kilometrii 17 şi 53, pentru a face loc utilajelor Secţiei de Drumuri Naţionale să intervină pentru înlăturarea zăpezii de pe carosabil.

 • Se deszăpezeşte “contrar” normelor în vigoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Se deszăpezeşte “contrar” normelor în vigoare

  Potrivit legii, drumarii nu ar trebui să intervină cu niciun utilaj atât timp cât nu s-a oprit ninsoarea. Angajaţii de la salubritate au ieşit însă de noaptea trecută pe străzi cu toate cele 19 utilaje pentru a face faţa căderilor masive de zăpadă.

 • Mai multe echipaje ale Primăriei Hunedoara deszăpezesc şoselele din municipiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mai multe echipaje ale Primăriei Hunedoara deszăpezesc şoselele din municipiu

  Angajaţii administraţiei locale au început să cureţe străzile încă de aseară, în jurul orei 23.00, când stratul de zăpadă deja atingea câţiva centimetri. În această dimineaţă, un răspânditor a început să lucreze pentru deszăpezirea şoselelor care duc spre satele limitrofe Hunedoarei.

Modifică Setările