Stiri despre teste

  607 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO: Vezi cum a pilotat Schumi la Jerez
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO: Vezi cum a pilotat Schumi la Jerez

  Germanul Michael Schumacher şi-a început marţi pregătirea în vederea revenirii în Formula 1, efectuând teste la volanul unui monopost GP2, pe ploaie, pe circuitul spaniol de la Jerez. "A fost extraordinar pentru că după multă vreme am putut pilota din nou o maşină asemănătoare celor din Formula 1", a spus Schumacher pentru autosport.com

 • Michael Schumacher va pilota mâine un monopost GP2
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Michael Schumacher va pilota mâine un monopost GP2

  Revenit în Formula 1, Michael Schumacher se va apuca mâine de treabă. Multiplul campion mondial va testa un monopost GP2 pe circuitul de la Jerez (Spania). Publicul nu va avea acces la această sesiune de încercări.

 • Telefoanele mobile, o protecţie împotriva maladiei lui Alzheimer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Telefoanele mobile, o protecţie împotriva maladiei lui Alzheimer

  În timp ce unele studii susţin teoria potrivit căreia excesul utilizării telefonului poate cauza cancer, migrene sau tumori cerebrale, un alt studiu relevă că timpul petrecut cu urechea lipită de un telefon mobil ar putea proteja împotriva maladiei lui Alzheimer. Cercetătorii au expus circa o sută de şoareci unui flux de unde electromagnetice emise de telefoane portabile timp de o oră sau două în fiecare zi timp de şapte-opt luni.

 • Boeing este gata pentru a încerca modelul 787 Dreamliner
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Boeing este gata pentru a încerca modelul 787 Dreamliner

  Constructorul de avioane american Boeing a anunţat miercuri că zborul de încercare pentru noul său model de avion, Boeing 787, supranumit 'Dreamliner', nu este decât o chestiune de ore, aeronava având deja plinul făcut şi urmând să fie supusă unei ultime serii de teste înainte de prima sa decolare, informează AFP.

 • Rossi şi Guitierrez, în teste la echipa BMW
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rossi şi Guitierrez, în teste la echipa BMW

  Cu toate că BMW a decis să părăsească Formula 1 de anul viitor, iar viitorul fostei echipe Sauber este incert, constructorul german şi-a respectat promisiunile. Aşa că i-a oferit lui Rossi şansa de a încerca un monopost.

Modifică Setările