Stiri despre tendinta

  42 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Chokerul, accesoriul fetiş al verii: cum îl purtăm FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chokerul, accesoriul fetiş al verii: cum îl purtăm FOTO

  Celebru în anii ’90, chokerul a revenit în moda acestui an, însă de această dată s-a impus ca accesoriu cu trimiteri sexuale. De la cele realizate din perle sau cu diamante până la simple benzi din material care pot fi asortate la aproape orice ţinută, chokerele reuşesc să aducă un plus de senzualitate indiferent de ţinută.

 • Sprâncenele curcubeu, ultima fiţă estivală FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sprâncenele curcubeu, ultima fiţă estivală FOTO

  Sprâncenele colorate în nuanţe cât mai vesele reprezintă tendinţa bizară a acestui sezon estival. Moda a fost lansată pe reţeaua socială Instagram, unde sute de tinere au postat fotografii în care îşi etalează mândre sprâncenele transformate în adevărate bijuterii.

 • RETROSPECTIVĂ 2015 Primele creşteri de preţuri pe piaţa imobiliară, după şapte ani consecutivi de scădere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  RETROSPECTIVĂ 2015 Primele creşteri de preţuri pe piaţa imobiliară, după şapte ani consecutivi de scădere

  După şapte ani de scădere, piaţa imobiliară a început să-şi revină uşor, 2015 fiind anul în care preţul apartamentelor au început să revină pe creştere. Sfârşitul acestui an ne arată că tendinţa pieţei este de creştere, în condiţiile în care numărul de achiziţii de locuinţe este mai mare decât în anul precedent. Analiştii susţin că acestea sunt primele semne are unei posibile reveniri a pieţei imobiliare.

 • FOTO Cum obţii un stil cu personalitate: combinaţii vestimentare mereu câştigătoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cum obţii un stil cu personalitate: combinaţii vestimentare mereu câştigătoare

  Un stil vestimentar corect nu este suficient atunci când ne dorim să fim remarcaţi. Ca să oferim personalitate unei ţinute este necesar să ieşim puţin din monotonie, lucru care poate fi realizat cu succes dacă apelăm la câteva variante care se completează una pe cealaltă, chiar dacă la prima vedere pare că nu au prea multe în comun

 • FOTO Designerul Dorin Negrău, despre moda din 2015: „Transparenţa poate fi purtată în multe moduri, nu neapărat peste piele, care poate duce spre vulgar“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Designerul Dorin Negrău, despre moda din 2015: „Transparenţa poate fi purtată în multe moduri, nu neapărat peste piele, care poate duce spre vulgar“

  Creatorul de modă Dorin Negrău a fost singurul designer de la Săptămâna Modei de la New York care a intuit una din tendinţele de referinţă ale sezonului de primăvară-vară 2015: materialele transparente. Acestea se regăsesc din plin în colecţia prezentată în cadrul evenimentului desfăşurat în metropola americană.

 • Ştii cum să porţi şosetele?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştii cum să porţi şosetele?

  Au reapărut pe podium, apoi în moda străzii. Este, totuşi, una dintre cele mai periculoase tendinţe, de vreme ce asortarea lor rămâne o dilemă chiar şi pentru specialiştii modei

 • Un nou trend pe val: fotografierea naşterii, pas cu pas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou trend pe val: fotografierea naşterii, pas cu pas

  Primul moment dintre mamă şi nou-născut este unul dintre cele mai intime posibile şi se pare că şi unul dintre cele mai rare. Un nou trend în materie de fotografie aduce fotografii profesionişti în sala de naşteri, pentru a capta fiecare detaliu.

 • Naomi Campbell îşi doreşte un copil
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naomi Campbell îşi doreşte un copil

  Top-modelul britanic Naomi Campbell a declarat că îşi doreşte un copil şi spune că nu are nevoie de un partener de viaţă pentru a avea o familie fericită.

 • Cu ce ne îmbracă 2014
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu ce ne îmbracă 2014

  Colecţiile pentru primăvara/vara anului viitor anunţă o îmblânzire a modei şi o imagine la modă mai uşor de obţinut chiar şi cu ţinute de la retaileri, dar şi cu piese din acest an

 • Naturaleţea preferată în defavoarea epilatului brazilian
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naturaleţea preferată în defavoarea epilatului brazilian

  Dacă vizitele la cosmetică au devenit o corvoadă, atunci consolarea vine din faptul că majoritatea femeilor simt la fel, relevă un nou studiu care confirmă că acestea preferă look-ul natural în ultima perioadă, în ceea ce priveşte epilarea inghinală.

 • Românii s-au săturat de colegi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii s-au săturat de colegi

  Aproape 60% din români ar vrea să renunţe la biroul clasic şi să se întreţină muncind din propria sufragerie, arată site-ul BestJobs.

 • Trend bizar: bronzul artificial de schi, cu urme lăsate de ochelarii de soare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trend bizar: bronzul artificial de schi, cu urme lăsate de ochelarii de soare

  Un nou trend din industria frumuseţii şi-a făcut apariţia pe piaţa americană, extinzându-se rapid şi în Europa. Tinerele se bronzează cu ajutorul solarului sau a spray-urilorbronzante, dar cu un nou detaliu adăugat: masca de schi păstrată pe faţă. Efectul de „schi” este dorit printre tinerele care nu-şi permit o excursie în munţi, dar vor să arate ca şi cum şi-ar fi permis.

 • Tendinţa iernii: jos barba
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tendinţa iernii: jos barba

  Sezonul imaginii uşor neîngrijite, accentuate cu o barbă crescută câteva zile, a fost înlocuit de stilul curat, fără păr. Cel puţin aşa arată creşterea de vânzări la produsele de ras, potrivit „Daily Mail”.

 • Lejeritatea femeii moderne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Lejeritatea femeii moderne

  Sezonul primăvară-vară 2014 a intrat deja sub lupa specialiştilor odată cu Săptămâna de Modă de la New York, care s-a încheiat recent. Propunerile au fost gândite pentru noul tip de femeie, care vrea confort şi eleganţă în acelaşi timp

 • Inele pentru unghii, noua manichiură
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Inele pentru unghii, noua manichiură

  Preferate de Beyonce, inelele „mani” (prescurtare manichiură) devin prima opţiune când vine vorba de înfrumuseţarea mâinilor şi a unghiilor, mai ales.

 • Mini fusta-pantaloni, senzaţia anului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mini fusta-pantaloni, senzaţia anului

  Din faţă fustă, din spate pantaloni, doar că în varianta mini, aşa arată piesa care a înnebunit Occidentul pe timpul verii şi care va deveni, cel mai probabil, bestseller în sezonul rece în ţara noastră, de vreme ce retailerii precum Zara au introdus varianta de toamnă/iarnă.

Modifică Setările