Naturaleţea preferată în defavoarea epilatului brazilian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă vizitele la cosmetică au devenit o corvoadă, atunci consolarea vine din faptul că majoritatea femeilor simt la fel, relevă un nou studiu care confirmă că acestea preferă look-ul natural în ultima perioadă, în ceea ce priveşte epilarea inghinală.

Zilele epilatului brazilian s-au dus, spre dezamăgirea Samanthei din „Totul despre sex”, care a făcut acest tip de epilare cunoscut în rândul reprezentantelor sexului frumos. 

Potrivit unui sondaj realizat printre 1.870 de femei, cu vârste cuprinse între 18 şi 30 de ani, epilatul devine o sarcină a trecutului, naturaleţea fiind noua tendinţă în materie de frumuseţe. 51% din respondente au mărturisit că nu mai apelează la cosmeticiană şi nici nu se epilează singure acasă, lăsând podoaba capilară în voia ei.

Din cele care s-au hotărât să renunţe la epilat au spus că „obişnuiau, dar s-au lăsat”, în timp ce 14% au mărturisit că nu-şi mai puteau permite vizitele la salon.

Poate că tendinţa are legătură şi cu preferinţele masculine, de vreme că bărbaţii şi-au schimbat gusturile în favoarea unei imagini cât mai naturale. 

Studiul a arătat că în mare parte, respectiv 30% din femei, s-au săturat de imaginea lucrată şi întreţinută. 62% din acestea au specificat că partenerii lor le împart gusturile, cel puţin în această privinţă. 

Protagonistele serialului „Totul despre sex” au promovat epilatul brazilian, prin stilul de viaţă afişat

sex and the city
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite