Stiri despre salon

  170 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La spital, Alex stă izolat într-un salon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La spital, Alex stă izolat într-un salon

  El nu are voie să intre în contact cu alţi copii bolnavi. Din cauza lipsei imunităţii, băieţelul poate face orice boală, inclusiv complicaţii la nivel cerebral. Zilele următoare el este programat pentru RMN.

 • De la Mini la SUV
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la Mini la SUV

  Se numeste Countryman si a fost ascuns de ochii presei prezente la Geneva sub palarii gigantice de vacanta.

 • Daimler, marca nouă împreună cu chinezii de la BYD
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Daimler, marca nouă împreună cu chinezii de la BYD

  Oficialii Daimler au anuntat ieri, la lansarea de la Salonul Auto de la Geneva a conceptului Mercedes F800 hibrid ca au semnat un partneeriat de alianta cu producatorul chinez BYD, in urma caruia se va naste o masina 100% electrica, sub o marca noua. Masina ar urma sa fie produsa in China.

 • Kia, câştigătoare la Salonul Auto de la Geneva
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Kia, câştigătoare la Salonul Auto de la Geneva

  Marca coreeana Kia pare sa fie castigatoarea crizei: niciunul dintre constructorii prezenti la Geneva n-a reusit sa se laude cu o crestere de 20% a cifrei de afaceri realizata in 2009, plus o crestere a profitului net pana aproape de un miliard de dolari.

 • Botoşănencele, la salon cu vopsea de acasă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşănencele, la salon cu vopsea de acasă

  Majoritatea doamnelor care mai apelează la specialişti îşi cumpără produse ieftine. Patronii saloanelor de înfrumuseţare spun că mai bine de 50% din clientelă s-a redus din cauza crizei.  Pierderile sunt din toate categoriile sociale.

 • Salonul de înfrumuseţare s-a mutat astăzi la Centrul de zi „Speranţa”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salonul de înfrumuseţare s-a mutat astăzi la Centrul de zi „Speranţa”

  Vârstnicii de la Centrul de Zi „Speranţa“ au avut, astăzi, parte de o surpriză plăcută din partea elevilor de la Colegiul Tehnic „Elisa Zamfirescu“. Bătrâneii au petrecut câteva ore în companie elevilor de clasa a XI-a E care i-au răsfăţat ca la un salon de înfrumuseţare.

 • Tuns şi coafat gratis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tuns şi coafat gratis

  Pentru a-şi face reclamă, patronul unui coafor din Piteşti oferă servicii gratuite tuturor celor care-i trec pragul până la 1 martie.

 • Vedetele de la Detroit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedetele de la Detroit

  Desfăşurat între 11 şi 24 ianuarie, Salonul auto din Motown sau „Oraşul motoarelor” a adus în lumina reflectoarelor mărci de renume ale industriei automobilistice din întreaga lume. Sfârşitul crizei economice a crescut şi interesul vizitatorilor pentru modelele cu propulsie hibridă sau exclusiv electrică.

 • Saloanele de coafură au fost luate cu asalt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Saloanele de coafură au fost luate cu asalt

  Seara de Anul Nou nu înseamnă doar ţinute, accesorii şi machiaj. Şi coafura trebuie să fie una specială. Buzoiencele au luat cu asalt saloanele de coafură iar rezervările au fost făcute cu două luni înainte. Femeile s-au lăsat pe mâna stiliştilor care au hotărât: bretonul e încă în top, dar părul drept şi-a mai pierdut din strălucire. Se poartă buclele largi şi culorile inspirate din natură.

 • Artă fotografică orădeană de succes
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Artă fotografică orădeană de succes

  "Piața din Konya" lucrare semnată de Teodor Radu Pantea a fost premiată la salonul de fotografie Carelia 2009 Lappeenranta cu Medalia de Argint a Societății Americane de Fotografie.

 • Pericol la coafor pentru femeile din Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericol la coafor pentru femeile din Mureş

  Folosirea cosmeticelor expirate poate avea efecte dezastruoase asupra părului, inclusiv pierderea acestuia. Comisarii de la Protecţia Consumatorului au descoperit ojă, oxidant şi vopsea de păr expirate în saloanele de coafură din Mureş.

Modifică Setările