Cum funcţiona un salon de masaj, transformat într-un adevărat bordel

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Ziaruldeiasi.ro
FOTO: Ziaruldeiasi.ro

Un salon de masaj transformat într-un adevărat bordel a fost luat în vizor de către poliţişti, aceştia urmărind mai mult timp activitatea desfăşurată într-un cartier ieşean.

Patru persoane sunt anchetate, după ce au transformat un salon de masaj dintr-un cartier ieşean într-un adevărat bordel. Afacerea se baza pe clienţi fideli, care ştiau pentru ce vin în respectivul salon şi se pare că funcţiona după aceste principii încă de la înfiinţare. 

Societatea a fost înfiinţată pe data de 20 mai 2014, iar după numai două zile activitatea salonului era promovată pe un site care nu avea nicio legătură cu masajul terapeutic. Clienţii povesteau pe diverse site-uri, cu lux de amănunte, experienţele pe care le trăiau în salonul din Tătăraşi, iar fotografii provocatoare apăreau din ce în ce mai des, pe diverse site-uri care promovau afacerea. 

Contra unei sume de circa 50 de euro, clienţilor li se dădea de înţeles că vor avea parte garantat de „două finalizări corporale prin tehnici de masaj”. Anunţurile nu erau foarte detaliate, dar clienţii fideli ştiau deja de ce servicii pot avea parte. Aproximativ 40% din suma lunară strânsă revenea fetelor angajate, iar restul sumei mergea către patron. 

În activitatea de promovare, dar şi în alte activităţi necesare pentru funcţionarea salonului erau implicate alte trei persoane, în afara patronului, care sunt şi ele anchetate în acest moment. 

„În ultimul timp, fenomenul prostituţiei a căpătat o amploare deosebită. Dincolo de cazurile care implică traficul de persoane, de competenţa DIICOT, au apărut numeroase mici «afaceri» de felul acesteia. Din acest motiv, a fost înfiinţată o structură specială de combatere a fenomenului, la nivelul Seviciului de Investigaţii Criminale, care centralizează informaţiile disparate cu care se întâlnesc poliţiştii în activitatea obişnuită şi care coordonează investigaţiile. Cercetările se desfăşoară astfel mult mai rapid şi mai eficient. Acest dosar a plecat de la o sesizare din oficiu în cursul acestui an. Noi am început urmărirea penală în august”, a transmis prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, Dragoş Bordianu.

Pentru acuzaţia de proxenetism, aceştia pot primi o pedeapsă cuprinsă între 2-7 ani de închisoare sau chiar 3-10 ani, dacă se demonstrează faptul că fetele erau constrânse să practice prostituţia. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 
 

De ce refuză românii vaccinarea? România, obiect de studiu în presa internaţională

Medic pneumolog despre terapia hiperbarică, pentru care a fost testat Petrică Mîţu-Stoian: „Există nişte contraindicaţii absolute“

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite