Stiri despre rezultate referendum basescu

  84 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Urne speciale în fiecare secţii de votare. Vezi cum se pot solicita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Urne speciale în fiecare secţii de votare. Vezi cum se pot solicita

  În fiecare dintre cele 29 de secţii de votare din judeţ va exista câte o urnă specială, cu care membrii biroului electoral al secţiei se vor putea deplasa, la cerere, la alegătorii imobilizaţi la pat sau care, din motive de sănătate, nu pot ajunge la secţie.

 • Cât costă referendumul de duminică
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă referendumul de duminică

  Guvernul a alocat Sălajului pentru organizarea referendumului de duminică aproape 900.000 de lei. Suma nu include costul buletinelor de vot şi a celorlalte materiale asigurate prin Ministerul Administraţiei şi Internelor.

 • Câte buletine de vot poţi primi la referendumul de mâine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte buletine de vot poţi primi la referendumul de mâine

  Cei care participă mâine la vot pot primi maxim două buletine de vot pentru referendum, spun reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Tulcea. Asta se va întâmpla numai în cazul în care persoana care votează a greşit atunci când a aplicat ştampila.

 • Buletine de vot pentru electoratul turist din deltă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buletine de vot pentru electoratul turist din deltă

  În baza unei analize realizate de primarii din localităţile Deltei Dunării, Biropul Electoral Judeţean a dispus suplimentarea numărului de buletine de vot pentru localităţile de interes turistic. În total, 3.600 de buletine de vot sunt puse la dispoziţie pentru turiştii care au venit în deltă.

 • Afişele cu Dan Voiculescu, reclamate la Biroul Electoral
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Afişele cu Dan Voiculescu, reclamate la Biroul Electoral

  Astăzi Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Tulcea a respins plângerea înaintată la începutul săptămânii de către reprezentanţii Partidului Conservator din judeţul Tulcea.  PC-iştii pot contesta decizia la Biroul Electoral Central în termen de 48 de ore de la afişare.

 • Trei ghinioane care ne-ar putea urmări la referendum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei ghinioane care ne-ar putea urmări la referendum

  Subprefectul Corvin Bangu a prezentat astăzi public cele trei mari vulnerabilităţi ale scrutinului de duminică. Punctual, acesta a explicat ce vor face Biroul Electoral Judeţean şi Instituţia Prefectului  în cazul în care întâmpină astfel de probleme.

 • Cât costă referendumul la Tulcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă referendumul la Tulcea

  Pentru organizarea referendumului din data de 29 iulie 2012, judeţul Tulcea a primit suma de 640.000 de lei, a declarat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, subprefectul Corvin Bangu. Iată cum urmează să fie împărţiţi banii

 • Deţinuţii închişi în Penitenciarul Timişoara vor vota la referendum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deţinuţii închişi în Penitenciarul Timişoara vor vota la referendum

  Până în prezent, un număr de 972 de persoane închise în Penitenciarul Timişoara îndeplinesc condiţiile prevăzute în vederea exercitării dreptului de vot, însă, dintre acestea, până astăzi, 812 persoane şi-au manifestat intenţia de a vota printr-o solicitare scrisă, adresată preşedintelui Biroului Electoral al secţiei de votare.

 • Buletinele de vot pentru referendum au ajuns în teritoriu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buletinele de vot pentru referendum au ajuns în teritoriu

  Până la această dată au fost distribuite către primari  şi preşedinţii secţiilor de votare  buletinele de vot, timbrele autocolante, ştampilele de control ale secţiilor de votare, ştampilele cu menţiunea ,,VOTAT’’ şi  celorlalte materiale necesare procesului electoral  conform Graficului aprobat de Prefectul Judeţului Tulcea.

 • Turiştii şi localnicii din deltă, informaţi despre referendumul de duminică FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turiştii şi localnicii din deltă, informaţi despre referendumul de duminică FOTO

  Azi dimineaţă, lucrătorii Poliţiei Oraşului Sulina au distribuit în localitate flyere cu mesajul campaniei Ministerului Administraţiei şi Internelor „Votează legal!“. Cetăţenii oraşului Sulina şi turiştii au fost interesaţi de informaţiile prezentate de poliţişti (respectiv sancţiunile în cazul votului multiplu, votului ilegal şi mitei electorale).

 • Fără party-pri-uri în secţiile de votare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fără party-pri-uri în secţiile de votare!

  Preşedinţii celor 299 de secţii de votare din judeţ au fost chemaţi ieri, la Zalău, pentru a fi instruiţi cu privire la organizarea şi desfăşurarea referendumului pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, ce va avea loc duminică, 29 iulie.

 • FOTOGALERIE „Flacăra Democrației“ a ajuns la Ploiești
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTOGALERIE „Flacăra Democrației“ a ajuns la Ploiești

  „Flacăra Democrației" a ajuns marți seară la Ploiești. Torța a fost plimbată prin centrul orașului de mai mulți membri din Organizația de Tineret a PDL Prahova. Singurul incident au fost câteva fluierături din partea unor protestatari anti-Băsescu, adunați în fața Palatului Administrativ.

 • Oamenii lui Vadim vor în secţiile de votare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Oamenii lui Vadim vor în secţiile de votare

  Luni, reprezentanţii Biroului Electoral Judeţean Tulcea pentru referendumul de duminică au respins cererea PRM de a avea reprezentanţi ai partidului în secţiile de votare de pe raza judeţului Tulcea.

 • Din nou la urne pe 29 iulie. 261.206 călărăşeni, înscrişi pe listele electorale la referendum
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Din nou la urne pe 29 iulie. 261.206 călărăşeni, înscrişi pe listele electorale la referendum

  Duminică, 29 iulie, călăraşenii sunt invitaţi din nou la secţiile de votare. De această dată, ei trebuie să decidă, prin vot, dacă vor ca preşedintele Traian Băsescu să plece de la Cotroceni. Prezenţa la vot ar trebui să fie de 50% plus unu din numărul de alegători înscrişi pe listele electorale permanente. În judeţul Călăraşi, potrivit informaţiilor furnizate de Biroul Electoral Judeţean, la votul de duminică sun

Modifică Setările