Ploieştenii protestează împotriva lui Băsescu până pe 27 iulie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest anti-Băsescu, la Ploieşti 16 iulie
Protest anti-Băsescu, la Ploieşti 16 iulie

Sindicatul cadrelor Militare Disponibilizate a primit autorizaţie de la Primărie să protesteze în fiecare seară, până pe 27 iulie, în centrul Ploieştiului, solicitând demiterea lui Traian Băsescu

După o iarnă plină de ieşiri în stradă, seria de proteste, reluată luni la Ploieşti, poate să dureze până pe data de 27 iulie. Conducerea Primăriei a emis autorizaţie, la cererea unui sindicat, permiţând astfel organizarea manifestărilor seară de seară, până pe data de 27, cu două zile înainte de referendumul privind demiterea lui Traian Băsescu.

Conform autorizaţiei, protestatarii au voie să se strângă în parcul din faţa Palatului Administrativ, în centrul oraşului, în intervalul orar 18.00 - 21.00.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Protest anti-Băsescu în centrul Ploieştiului VIDEO şi FOTO

Cererea de autorizare a protestului a fost depusă de către Sindicatul Cadrelor MIlitare Diponibilizate. Reprezentanţii SCMD au anunţat, însă, că primesc alături de ei orice român nemulţumit, indiferent dacă este sau nu membru al sindicatului.

Primul protest din această serie s-a desfăşurat luni seară. la el au luat parte în jur de 40 de ploieşteni, mulţi dintre ei participanţi şi la manifestările din iarnă. Printre ei s-au numărat sindicalişti, dar şi revoluţionari din 1989.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite