VIDEO Un ploieștean a sărbătorit suspendarea lui Băsescu, dansând în pielea goală pe o centrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Ploiești a avut o reacție de bucurie mai puțin obișnuită la auzul veștii că Traian Băsescu a fost suspendat. Acesta s-a filmat în timp ce dansa, doar în lenjerie intimă, în curtea casei, dar și pe o centrală, timp în care striga în continuu„A căzut Traian Băsescu!"

Tânărul a început filmul cu o justificare a acțiunii sale originale: „este un eveniment atât de mare și de important, încât am decis să-mi completez reacția pe care am avut-o la auzul veștii", după care se dezbracă și începe să danseze în curtea casei.

Nemulțumit de spațiu, acesta se mută apoi în stradă și ulterior pe o centrală termică din apropiere, unde își continuă dansul în cinstea unui „moment atât de vesel ca suspendarea".

De altfel aceștia și-a intitulat filmul „Odă suspendare Traian Băsescu" și a promis că, în eventualitatea în care referendumul se va încheia cu demitere, va mai face un video „haios".

Din păcate pentru tânăr, cei care au vizionat imaginile nu au avut prea multe cuvinte de laudă, ba unii dintre comentatori au avut reacții dure la adresa tânărului: „Din păcate, și el are drept de vot..." sau „Din această cauză am să plec afară definitiv peste 2 ani".

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe ploiesti@adevarul.ro!

image
Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite