Stiri despre pranz

  47 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Mic dejun cu
omletă cu şuncă, brânză şi cârnaţi? Cum planificăm mese sănătoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mic dejun cu omletă cu şuncă, brânză şi cârnaţi? Cum planificăm mese sănătoase

  Printre erorile nutriţionale sesizate de specialişti se numără faptul că multe persoane sar peste micul dejun invocând lipsa de timp sau, dimpotrivă, mergând pe ideea că este cea mai importantă masă a zilei se îndoapă efectiv cu preparate tradiţionale care, fie sunt bogate în grăsimi, fie în carbohidraţi sau zahăr.

 • Reţetă delicioasă de vară, fără foc. Ardei umpluţi cu brânză şi mărar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţetă delicioasă de vară, fără foc. Ardei umpluţi cu brânză şi mărar

  Dieta ta din zilele călduroase este alcătuită din multe legume şi fructe, produse lactate şi verdeţuri? Îţi recomandăm să încerci o reţetă foarte simplu de făcut, ce conţine vitaminele de care organismul tău are nevoie în anotimpul cald, ardei umpluţi cu brânză şi mărar. O poţi prepara ca gustare sau ca fel principal, la prânz, pentru că este săţioasă şi extrem de gustoasă.

 • La masă cu bugetarii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La masă cu bugetarii

  Sunt sigur că marele restaurant Select e deja prezentat ca studiu de caz foarte semnificativ în cursurile de marketing, merită analizat din toate unghiurile.

 • Cum arată meniul
antiîmbătrânire
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum arată meniul antiîmbătrânire

  Nu putem să ţinem timpul în loc, însă, prin stilul de viaţă pe care îl avem, inclusiv alegerile alimentare riscăm să arătăm mai mult sau mai puţin uzaţi.

 • Gustări delicioase sub 100 de calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gustări delicioase sub 100 de calorii

  Un om trebuie să aibă pe zi trei mese şi două gustări. Micul dejun, prânzul şi cina trebuie să conţină alimente sănătoase, iar gustările dintre mese nu trebuie să fie bogate în calorii. Pentru a evita supraalimentarea şi consumul excesiv de calorii, iată care sunt cele mai bune gustări care conţin mai puţin de 100 de calorii.

 • Municipalitatea va investi
câte 23 de lei pentru un prânz în cantinele sociale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Municipalitatea va investi câte 23 de lei pentru un prânz în cantinele sociale

  Consilierii municipiului Chişinău au aprobat proiectul de decizie cu privire la stabilirea cuantumului alocaţiei de hrană pentru beneficiarii cantinelor de ajutor social din municipiul Chişinău. Astfel, în 2018, municipalitatea va investi câte 23,30 de lei pentru un prânz în cantinele sociale. Se preconizează alimentarea a 700 de persoane lunar, transmite IPN.

 • Mese de prânz cu puţine calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mese de prânz cu puţine calorii

  Pentru a pierde în greutate într-un mod eficient, este foarte important să nu sari peste mese. Chiar dacă eşti ocupată cu munca, poţi servi un prânz delicios şi sărac în calorii. Iată câteva reţete sub 300 de calorii pentru masa de prânz:

 • Dieta Dash, printre cele mai eficiente diete
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta Dash, printre cele mai eficiente diete

  Doreşti să slăbeşti rapid şi eficient? Dieta Dash pune accentul pe multe alimente sănătoase, ajutând atât la pierderea în greutate, cât şi la scăderea hipertensiunii arteriale. Iată ce presupune acest regim!

 • Ce poţi mânca sănătos la prânz
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi mânca sănătos la prânz

  Te gândeşti de ceva timp să începi să adopţi un stil de viaţă sănătos? Poţi începe prin a mânca micul dejun şi prânzul, care trebuie să conţină cât mai multe legume şi fructe, dar din care organismul îşi poate asimila substanţele nutritive de care are nevoie.

 • FOTO Prânz cu surprize. Ce-a
descoperit o bucureşteancă în mâncarea de la Mega Image
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Prânz cu surprize. Ce-a descoperit o bucureşteancă în mâncarea de la Mega Image

  Într-unul dintre cele mai aglomerate magazine Mega Image din Bucureşti, la doar câţiva paşi de un liceu central, o bucureşteancă a avut surpiza neplăcută să găsească viermi în mâncare. Puşi în faţa faptului împlinit, angajaţii i-au sugerat că ar fi vina ei şi magazinul susţine că „totul e în regulă".

 • Cea mai gustoasă mâncare de vinete cu carne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cea mai gustoasă mâncare de vinete cu carne

  Cea mai gustoasă mâncare de vinete cu carne o poţi prepara în maximum o oră. Ai nevoie de câteva ingrediente principale, proaspete care vor da gust şi aromă întregului preparat. Rezultatul va fi absolut delicios!

 • Reţeta zilei: Crap prăjit şi cartofi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reţeta zilei: Crap prăjit şi cartofi

  Acestă reţetă este perfectă pentru un prânz în familie. Aşadar uite cât de simplu este să prepari crap prăjit cu cartofi.

 • Ce este „brunch“-ul şi de unde provine termenul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce este „brunch“-ul şi de unde provine termenul

  Brunchul reprezintă masa celor care iubesc somnul de dimineaţă şi aleg, măcar în weekend, să nu se trezesc pentru micul dejun. Pe de altă parte se asociază deseori cu masa de prânz pentru că este destul de consistent.

 • De ce mersul la masă este mai bun decât prânzul în
faţa tastaturii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce mersul la masă este mai bun decât prânzul în faţa tastaturii

  Tot mai mulţi români sunt preocupaţi de alimentaţia sănătoasă, arată un studiu naţional privind obiceiurile alimentare ale angajaţilor din ţara noastră. La teorie stăm bine. În realitate, prea puţini reuşesc să adopte un stil de viaţă sănătos. Peste jumătate dintre angajaţi muncesc în timpul orelor de masă, iar mâncarea de tip fast-food este soluţia la care mulţi apelează pentru că nu au timp să gătească sau să iasă la masa de prânz.