Stiri despre oboseala

  342 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cum recunoşti hipotiroidia de la primele simptome
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum recunoşti hipotiroidia de la primele simptome

  Dereglările glandei tiroide au manifestări care pot fi puse pe seama stresului sau a unui stil de viaţă nesănătos. Depistează-le din vreme pentru a putea ţine sub control afecţiunile tiroidiene!

 • Semne care anunţă deficienţa de sodiu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semne care anunţă deficienţa de sodiu

  Sunt foarte multe semne pe care organismul le transmite în momentele în care se confruntă cu o carenţă de sodiu. Acest mineral esenţial are un rol important în îndeplinirea funcţiilor corpului, motiv pentru care lipsa lui poate provoca mai multe probleme de sănătate.

 • Cum să ai energie fără cafea sau zahăr
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să ai energie fără cafea sau zahăr

  Somnolenţa şi lipsa de concentrare pot fi combătute şi altfel decât cu cafea sau cu dulciuri. Aceste sfaturi îţi pot fi de folos pentru a te menţine într-o formă bună!

 • Febra fără motiv şi oboseala, semne date de cancer
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Febra fără motiv şi oboseala, semne date de cancer

  Un tip de cancer care afectează mai des bărbaţii este posibil să nu fie anunţat de niciun simptom sau să dea o serie de semnale care să necesite o ecografie abdominală, investigaţie care depistează prezenţa unei tumori.

 • „Sunt pacienţi cu spondilită care ajung incapabili să mai ridice capul să vadă cerul“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Sunt pacienţi cu spondilită care ajung incapabili să mai ridice capul să vadă cerul“

  Circa 3% din populaţia României suferă de una dintre cele peste 200 de forme ale bolilor reumatice. Printre cele mai frecvente se numără spondilita anchilozantă, care dă dureri de spate ce pot fi confundate cu cele de alte cauze. Din păcate, ca şi în multe alte cazuri, ajungem prea târziu la medicul reumatolog care ne poate ajuta.

 • Simptome alarmante ale stresului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome alarmante ale stresului

  Presiunea de la locul de muncă, responsabilităţile de acasă, dificultatea examenelor de final de an, alegerile şi deciziile de zi cu zi, toate duc în final la stres. Stresul a devenit din ce în ce mai prezent în viaţă noastră, motiv pentru care nici nu îl mai simţim. Însă cel care-l resimte cel mai tare este corpul.

 • Alungă oboseala cu ciuboţica-cucului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alungă oboseala cu ciuboţica-cucului

  Prin lunile aprilie şi mai, dealurile şi poienile se împestriţează cu florile galbene de ciuboţica-cucului. Puţini ştiu că această plantă are proprietăţi terapeutice.

 • Alimente care te resetează după o zi grea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te resetează după o zi grea

  După o zi stresantă la serviciu sau după una în care ai făcut eforturi fizice peste măsură, ai nevoie de alimente care te pot pune rapid pe picioare. Sunt ingrediente uşor de păstrat în cămară, care tonifică organismul şi care-ţi dau o stare de bine.

 • Simptome care-ţi spun că ai probleme cu circulaţia sângelui
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Simptome care-ţi spun că ai probleme cu circulaţia sângelui

  Oamenii dezvoltă o circulaţie sangvină deficitară din diferite motive. La unii, aceasta este legată de o problemă de sănătate, iar la alţii este genetică. Oricare ar fi motivul, conştientizarea este vitală. Corpul va lua sânge de oriunde găseşte pentru a proteja cele mai importante zone, iar acest lucru poate duce la durere şi probleme cu membrele.