Stiri despre metoda

  162 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Gazprom are o nouă metodă de a ne scumpi gazele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Gazprom are o nouă metodă de a ne scumpi gazele

  Cotaţiile țițeiului nu vor mai conta în calculul preţului gazelor, spune strategul-şef al Gazprom, Vlada Rusakova. Noua formulă a preţului gazelor va ţine cont de cerere şi ofertă, ceea ce va însemna un preţ mai mare pentru Uniunea Europeană, unde consumul este în creştere.

 • Fraţii care furau prin metoda „Mecanicului“ au ajuns în arest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fraţii care furau prin metoda „Mecanicului“ au ajuns în arest

  Doi fraţi din Craiova au pus la punct o modalitate inedită de a face rost de bani. Cei doi tineri căutau în ziar, la mica publicitate, autoturisme de vânzare, îl sunau pe proprietar şi stabileau o întâlnire pe o stradă mai puţin populată.

 • Cum şi de ce se sinucid românii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum şi de ce se sinucid românii

  Creşterea numărului de suiciduri, precum şi mediatizarea cazurilor de suicid în rândul Mădălinei Manole, Ralucăi Draguşin, dar şi a unor elevi care şi-au luat viaţa în ultimele zile de şcoală sau în timpul examenelor, ne fac să ne întrebăm: Care sunt cauzele ce îi determină pe români să-şi pună capăt zilelor?

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Lasă cheile şi fug": Cum scapă imigranţii de credite ipotecare în Spania

  În doar trei ani, numărul ipotecilor executate (ultimul pas înainte de confiscarea unui imobil pentru neplată) s-a înmulţit de aproape patru ori, ajungându-se la 93.622 de locuinţe în 2010, conform datelor Consiliului General al Puterii Judiciare. "Majoritatea acestora provin de la cetăţeni străini", susţin surse din Asociaţia Afectaţilor de Confiscări şi Licitaţii (AFES), precum şi din diverse organisme care au lucrat cu

 • Pilula de a doua zi, riscantă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pilula de a doua zi, riscantă

  Luate frecvent, contraceptivele de urgenţă pot provoca dereglări hormonale dificil de controlat. Dacă sunt administrate la scurt timp după contactul sexual, au o eficienţă de circa 95 la sută în prevenirea unei sarcini nedorite.

 • Naştere naturală sau prin cezariană?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Naştere naturală sau prin cezariană?

  Metoda clasică a naşterii naturale sau evitarea durerii prin suportarea unei cezariene? –aceasta este una dintre cele mai des întâlnite întrebări în rândul viitoarelor mame.„Adevărul“ „disecă“ astăzi o dilemă grea, dar naturală: ce cale alegem atunci când vine vorba de aducerea pe lume a unui copil?

 • Constanţa: Noua metodă de ţepuit prin celular
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Noua metodă de ţepuit prin celular

  Victima este ţinută la telefon până virează un comision de 3% în schimbul livrării premiului de 10.000 de euro. „Şi vă rog să daţi dovadă de seriozitate!“, i-a pus escrocul în vedere celui pe care voia să-l păcălească.

 • Nouă metodă de identificare a metastazelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nouă metodă de identificare a metastazelor

  O tehnică revoluţionară care identifică dacă celulele canceroase de la nivelul sânului s-au răspândit în organism la nodulii limfatici a fost dezvoltată de cercetătorii de la clinica „Maidstone and Tunbridge Wells“ din Marea Britanie.

Modifică Setările