Metoda care îi calmează pe copiii furioși: cum gestionează tantrumurile un educator de grădiniță VIDEO

0
Publicat:

Un profesor de grădiniță a găsit o metodă inedită de a-i calma rapid pe copii când au crize de furie. Malik spune că a apelat la o tehnică de respirație care chiar face minuni atunci când micuții trec printr-un tantrum și nu se mai opresc din plâns.

Educatorul a povestit, pentru The Sun, că în primul rând el trebuie să fie calm și să aibă multă răbdare. În câteva secunde, cu o tehnică de respirație și o îmbrățișare caldă, Malik reușește să-i liniștească pe micuții care se supără din orice și încep să plângă.

Malik știe să-și păstreze calmul și să aibă răbdare FOTO Captură video
Malik știe să-și păstreze calmul și să aibă răbdare FOTO Captură video

Într-un videoclip postat pe TikToK , o fetiță care plângea s-a apropiat de Malik după ce a fost respinsă de un alt grup de fete. Educatorul a întrebat-o ce era în neregulă, lucru care a făcut-o să plângă și mai tare.

Observând că nu are control asupra emoțiilor ei, tânărul în vârstă de 23 de ani i-a cerut să facă un exercițiu de respirație. Copilul a respirat adânc alături de el și, odată ce s-a calmat suficient, a spus ce o supăra: ceilalți copii nu au vrut să se joace cu ea.

În timp ce ea vorbea, profesorul s-a asigurat că rămâne calm și neutru în privința situației, despre care a susținut că este cheia pentru gestionarea crizelor de furie.

El este de părere că „dacă arăți emoție față de plânsul copiilor, acesta crește mai mult în intensitate. Așa că rămâi neutru și calm. Și nu uitați să păstrați contactul vizual”.

Profesorul s-a asigurat apoi că micuța s-a calmat înainte de a-i oferi o îmbrățișare, lucru pe care aceasta a acceptat-o.

Nu era supărat, ci doar frustrat

În secțiunea de comentarii, el a explicat apoi că nu era supărat pe starea fetiței, ci era frustrat pentru că „a fost al cincilea tantrum pe care l-a avut în trei minute”.

Totodată, el a spus că oferă din bunătatea sa copiilor, pentru că așa a fost crescut de bunicii săi. El a susținut că a fost forțat să crească repede pentru a putea fi alături de frații săi mai mici.

Mulți l-au lăudat pentru răbdarea lui cu copiii. O persoană a scris: „Veți fi unul dintre acei profesori de care atunci când vor fi mari își vor aminti”.

Un al doilea a spus: „Probabil este profesorul preferat al tuturor”.

Iar un al treilea a adăugat: „Modul în care i-ai arătat cum să-și regleze emoțiile și i-ai validat sentimentele, fără a escalada situația, este remarcabil”.

Magazin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite