Condamnare record pentru „campionul” la înşelăciuni prin metoda „Accidentul”: 59 de pedepse şi 30 de ani de puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: infooradea.ro
FOTO: infooradea.ro

Bărbatul şi-a schimbat numele de mai multe ori şi este numit campion la metoda ”Accidentul”, după ce a primit 59 de pedepse similare într-un singur dosar.

Un bărbat din Piatra Neamţ a primit o pedeapsă record din partea magistraţilor ieşeni, care l-au condamnat la aproape 37 de ani de închisoare. Acesta este considerat campion la tras ţepe prin metoda ”Accidentul”, primind nu mai puţin de 59 de pedepse într-un singur dosar. 

Infractorul şi-a schimbat numele de două ori până acum, pentru a i se pierde urmele, dar a primit, într-un final, o pedeapsă de 15 ani, 10 luni şi 7.212 zile de puşcărie, pentru tentativă de înşelăciune. 

Pedeapsa stabilită de instanţă depăşea maximul admis în România, astfel, el rămânând să execute o pedeapsă de 30 de ani de închisoare. 

Bărbatul a fost condamnat în ultimii ani de mai multe instanţe din zona Moldovei, magistraţii luând în calcul toate aceste sentinţe, date pe rând de Judecătoria Roman, Judecătoria Piatra Neamţ şi Judecătoria Bacău. Judecătoria Iaşi l-a condamnat pe N.B. la 292 luni de închisoare, după ce a încercat să folosească aceeaşi metodă cu Lucreţia D., din Iaşi, care a anunţat autorităţile. 

Victime ale metodei ”Accidentul”, de cele mai multe ori sunt persoane în vârstă, care sunt sunate şi anunţate că o persoană dragă ar fi fost implicată într-un accident şi are nevoie de bani pentru tratament de urgenţă în spital sau poate chiar pentru a scăpa de un dosar penal. Astfel, persoanele sunate intră în panică şi sunt de acord să trimită cât mai repede suma de bani cerută.  

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Palatul unor romi, pe locul unei clădiri cu valoare istorică inestimabilă, reşedinţa de vară a Paşei de Timişoara. Cum a fost posibil FOTO

A avut Isus un frate geamăn? „Acestea sunt cuvintele secrete ale lui Isus cel viu, iar geamănul, Iuda Toma, le-a pus în scris” 

IaşiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite