Metoda Loverboy. Adolescentă violată şi obligată să se prostitueze şi să facă striptease

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victimele îşi dau seama prea târziu că au fost folosite în scop sexual de proxeneţi FOTO Adevărul.royImagine
Victimele îşi dau seama prea târziu că au fost folosite în scop sexual de proxeneţi FOTO Adevărul.royImagine

O adolescentă a fost violată şi obligată să se prostitueze şi să facă striptease de către cei care o exploatau sexual, după ce a fost racolată prin metoda Loverboy

Adolescenta a avut parte de momente de coşmar după ce a căzut în capcana a doi tineri care au exploatat-o sexual, după ce a fost racolată prin metoda Loverboy, o formă de proxenetism care se bazează pe naivitatea unor fete sau femei cărora le sunt exploatate sentimentele, ajungându-se ca acestea să se prostirueze, pentru a salva „relaţia“. 

În această speţă, tinerii din localitatea Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, au fost arestaţi preventiv la finalul acestei săptămâni, pe o perioadă de 30 de zile, pentru că au traficat şi siluit o minoră. Ambii au fost puşi sub acuzare de către procurorii DIICOT Neamţ, acuzaţiile aduse fiind trafic de minori, viol şi ameninţare. 

Cercetările au stabilit că unul dintre inculpaţi, prin folosirea metodei Loverboy, a ademenit-o pe adolescentă, iar în perioada iulie-august 2021 a exploatate-o în scopuri sexuale. Fata a fost dusă, de mai multe ori, într-un local din Piatra Neamţ, ocazie cu care a fost constrînsă să danseze îmbrăcată sumar, pentru persoanele din locaţie. La schimb pentru prestaţia ei, cel care o exploata primea băuturi alcoolice şi alte foloase. 

Cel de-al doilea inculpat a constrâns-o pe minoră să întreţină relaţii sexuale cu diferite persoane din judeţul Neamţ. Totul a culminat în noaptea de 4/5 august 2021, după ce înainte exercitaseră acte de violenţă fizică şi morală, când inculpaţii au întreţinut relaţii sexuale prin constrîngere cu adolescenta. Cazul a ajuns şi la cunoştinţa anchetatorilor, iar pe 26 august au avut loc patru percheziţii. În timpul descinderilor, au fost descoperite trei telefoane mobile, un hard şi înscrisuri cu valoare probabtorie, iar după audieri cei doi tineri, de 19, respectiv, 22 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, după care procurorii DIIICOT Neamţ au cerut arestarea preventivă. 

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia de

Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, Biroul Teritorial Neamţ şi în consecinţă, dispune arestarea preventivă (...) de la data de 26 august 2021, la data de 24 septembrie 2021, a următorilor inculpaţi: S.G.C., pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de minori, viol, ameninţare; I. A. F., pentru săvîrşârea infracţiunilor de viol şi ameninţare“, conform instanţei.

Vă recomandăm să mai citiţi: 

„Ruşine, Sofia Vicoveanca!“ Celebra artistă a avut o ieşire nervoasă la Festivalul Haiducilor VIDEO

Incredibil ce a făcut o bătrână salvată de pe acoperişul unui balcon. De ce nu a lăsat un pompier să intre în casă pe geam

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite