Stiri despre horia nasra

  65 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Sunt suficiente rezervele de gaz şi de ţiţei ale Rusiei pentru
a şantaja Europa?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sunt suficiente rezervele de gaz şi de ţiţei ale Rusiei pentru a şantaja Europa?

  Ştiaţi că Venezuela, o ţară cu o economie pe butuci, are cea mai importantă rezervă de petrol - 300.9 miliarde barili? În acelaşi timp, Statele Unite, care deţine 36.5 miliarde barili, este doar a 11 ţară la capitolul rezerve, însă prima la producţia de petrol – 18% din total producţiei mondiale.

 • Dragi antivaccinişti, pământul nu este plat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragi antivaccinişti, pământul nu este plat

  Aspirina (acidul acetilsalicilic) şi penicilina au salvat probabil sute de milioane de vieţi în ultimii zeci de ani. Bunicii multora dintre noi erau cel puţin la fel de neîncrezători în medicamente, precum antivaccinişti de astăzi, în utilitatea vaccinului. Fără aspirină şi penicilină, probabil se murea în continuare de febră, abcese dentare, gât inflamat şi multe alte boli care astăzi par inofensive.

 • Divide et impera în PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Divide et impera în PNL

  A doua jumătate a anului 2021, din punct de vedere mediatic, nu va fi despre nici despre economie, nici despre relansarea economică sau despre schiţele de autostrăzi care nu-şi vor găsi finanţare în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, ci exclusiv despre alegerile interne din PNL, USR Plus şi şarjele efectuate de miniştrii vicepremierului Barna, la premierul Cîţu.

 • Roşii româneşti, nu roşii de
import!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Roşii româneşti, nu roşii de import!

  Sunt luni bune de când guvernul şi coaliţia de guvernare formată din PNL – USR Plus – UDMR ne amintesc tot mai mult de slaba guvernare a CDR iar USR Plus de eternul nemulţumit din guvernele ţărăniste – PD.

 • Distrugerea pădurilor din Apuseni: Eterna scuză a „doborâturilor” provocate de furtuna din 2017, nu mai ţine domnilor!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Distrugerea pădurilor din Apuseni: Eterna scuză a „doborâturilor” provocate de furtuna din 2017, nu mai ţine domnilor!

  Greenpeace România a lansat în octombrie 2019 „Raportul Tăierilor Ilegale din 2018” o analiză bazată pe cifrele oficiale privind cazurile de tăieri ilegale identificate de autorităţi. Sintetizat, raportul arată că „autorităţile de control depistează doar 1% din totalul tăierilor ilegale care au loc în România: circa 200.000 m3 din cele 20 de milioane de metri cubi de lemn care dispar anual fără acte din pădurile ţării noastre”.

 • Să-ţi ceri scuze, este lucru mare!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Să-ţi ceri scuze, este lucru mare!

  Hâdă, fotografia anului. Prim-ministrul României, Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri au băut şi au fumat în biroul premierului, fără să poarte măşti, fără să respecte distanţarea socială impusă chiar în acel birou, chiar de către acei politicieni.

 • FOTO Podul de piatră s-a dărâmat. Au venit „Doreii” şi l-au săpat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Podul de piatră s-a dărâmat. Au venit „Doreii” şi l-au săpat

  Un pod care face legătura într-o una dintre cele mai frumoase zone turistice din Cluj, Valea Drăganului, şi Drumul European 60, s-a surpat după ce o echipa de muncitori a săpat la unul dintre pilonii de susţinere. Oficialii Consiliului Judeţean susţin că podul s-a surpat din cauza ploii. În zonă se derulează amplă lucrări de modernizare.

 • Hermeneutica nimicului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hermeneutica nimicului

  În Săptămâna Patimilor, în vremea COVID-ului, politicianul şi biblioteca. În plină pandemie, noi, aleşii neamului, deodată ne-am carantinat în bibliotecile de ocazie, mai convinşi că sunt un bun refugiu de comunicare, decât cunoaşterea, îndârjirea şi dragostea lui Theon şi a fiicei sale, Hypatia, pentru biblioteca din Alexandria.

 • Vulturul a aterizat!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vulturul a aterizat!

  20 iulie 1969, ora 20:17 TU (23:17 TLR), vulturul a aterizat! Este ziua în care oamenii au cucerit luna şi totodată cel mai mediatizat şi emoţionant moment din istorie, până la acea dată, peste 530 de milioane de telespectatori urmărind aselenizarea, care ulterior a dat naştere la mai multe teorii ale conspiraţiei, parte din propaganda Războiului Rece.

 • Ce spunea Horia Nasra în urmă cu o săptămână, când demisiona din PSD: „Conducere mediocră. Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD“. Azi s-a întors
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spunea Horia Nasra în urmă cu o săptămână, când demisiona din PSD: „Conducere mediocră. Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD“. Azi s-a întors

  Deputatul Horia Nasra a anunţat astăzi că a luat decizia de a se întoarce în PSD, partidul din care în urmă cu o săptămâna îşi dădea demisia criticând conducerea „slabă” şi „falimentară”. „Sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi le doresc foştilor mei colegi cât mai curând, să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD”, afirma Nasra miercurea trecută. Azi e înapoi.

 • Doi deputaţi de Cluj au părăsit PSD: „în perioada următoare ar urma să plece din filiala clujeană peste 1.000 de colegi”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi deputaţi de Cluj au părăsit PSD: „în perioada următoare ar urma să plece din filiala clujeană peste 1.000 de colegi”

  Instalarea omului de afaceri Liviu Alexa în funcţia de preşedinte al PSD Cluj a determinat părăsirea partidului de către deputaţii Cornel Itu şi Horia Nasra. Aceştia s-au înscris în ProRomânia cu câteva zile înainte de votarea moţiunii de cenzură. Nasra a susţinut că în perioada următoare din filiala locală vor pleca „peste 1.000 de colegi”.

 • Eliminarea vizelor SUA pentru români, nu poze de campanie domnule preşedinte Iohannis!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eliminarea vizelor SUA pentru români, nu poze de campanie domnule preşedinte Iohannis!

  Au trecut mai bine de cincisprezece ani de la aderarea României la NATO, douăzeci şi unu de ani de la stabilirea „Parteneriatului pentru viitor” marcă a administraţiei Constantinescu şi câteva luni de la apelul Comsiei Europene care a solicitat SUA eliminarea vizelor de călătorie pentru statele membre ale Uniunii Europene. Suntem membri ai NATO şi UE, parteneri strategici ai SUA şi chiar în aceste condiţii avem nevoie de vize...

 • Detoxifiere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Detoxifiere

  Evenimentele săptămânii trecute au produs un duş rece, cu apă de la munte, pentru social-democraţie. Electoratul a dat o notă din care putem învăţa şi ulterior schimba, un trend de moment, despre ce se cuvine şi ce nu.

 • Dubla măsură a lui Cioloş în
cazul Roşia Montană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dubla măsură a lui Cioloş în cazul Roşia Montană

  În undrea anului trecut, Cioloş a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu o pereche de şosete de lână tricotate la Roşia Montană. Un asemenea maglavais de PR cu banalitate a produs 4.637.544.692 de share-uri. Mai la miazănoapte de Roşia, în satul Bădăcin, în comuna copilăriei lui Dacian, Pericei, casa memorială „Iuliu Maniu” este uitată şi de vremuri şi de fostul premier. Patrimoniul dărăpănat care nu aduce PR nu contează.

 • Dacian Cioloş şi cântatul după ureche fără note
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dacian Cioloş şi cântatul după ureche fără note

  Pentru puţini cetăţeni „aut Cioloş, aut nihil“ este axiomă. În jurul său este adevăr, morală şi curăţenie a sufletului, viţelul de aur al celor care-l consideră un simbol politic nealterat.

 • Ziua
în care Constituţiei i-au fost amputate şase articole
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ziua în care Constituţiei i-au fost amputate şase articole

  Citeam mai devreme comentariul judecătoarei Mădălina Elena Dârdeci de la Tribunalul Bucureşti, după declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, referitoare la decizia Curţii Constituţionale, declaraţii sinonime cu ”moartea democraţiei”, judecătorul concluzionând că “începând de azi, putem pune lacătul pe instituţii şi să plecăm acasă”.

 • Cinci întrebări pentru Klaus Iohannis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci întrebări pentru Klaus Iohannis

  Klaus Iohannis a renunţat în ultima lună la rolul constituţional atribuit Preşedintelui României de actul fundamental, ignorând articolul 80 (II) care îl îndrituieşte şi obligă să „exercite funcţia de mediere între puterile statului, precum şi între stat şi societate”, însă în niciun caz să atace constant un partid politic şi să interpreteze subiectiv statistici economice.

 • USR şi necurăţenia berzei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  USR şi necurăţenia berzei

  Virgini politic, nepătaţi juridic, şcoliţi, unii destul de bine, alţii plimbaţi uşor prin occidentalul upper class society… prescripţia teoretic perfectă a unor neiniţiaţi privind naşterea Omului Nou politic.

Modifică Setările