Stiri despre hidratare

  232 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Beneficiile uleiului de floarea-soarelui în frumuseţe

  Bogat în acizi graşi Omega-6, grăsimi polinesaturate şi vitaminele E şi F, uleiul de floarea-soarelui de înaltă calitate este folosit în multe produse cosmetice. Se pare că uleiul de floarea-soarelui poate fi folosit şi în tratarea mai multor probleme dermatologice, şi anume:

 • Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua

  Nicio dimineaţă fără vitamine şi minerale de calitate! Acesta ar trebui să fie motto-ul tău. Încearcă să înlocuieşti cafeaua matinală sau lipsa micului dejun cu un pahar de suc proaspăt făcut în casă sau măcar cu o porţie de fructe.

 • Ritual de îngrijire a pielii uscate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ritual de îngrijire a pielii uscate

  Pielea sensibilă şi predispusă uscării are nevoie de o anumită îngrijire pentru a se menţine moale, suplă şi frumoasă. Urmează câţiva paşi simpli pentru a-i reda aspectul sănătos.

 • Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive pentru care ar trebui să foloseşti uleiul de nucă de cocos

  Uleiul de nucă de cocos organic este considerat unul dintre cele mai bune produse pentru piele, el fiind folosit ca ingredient principal în loţiuni, creme, săpunuri şi geluri de duş. Indiferent dacă vrei un hidratant bun sau un cremă antiîmbătrânire, uleiul de nucă de cocos poate fi utilizat pe tegument fără nicio reţinere.

 • Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uleiuri hidratante pentru fiecare tip de piele

  Fiecare tip de piele are nevoie de un ulei hidratant. Dacă nu îl foloseşti pe cel corect, tegumentul va avea de suferit, în ciuda faptului că utilizezi produse naturale. Iată care ulei va reda pielii tale fermitatea, strălucirea şi catifelarea.

 • Dieta care te scapă de 4 kilograme în 3 zile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta care te scapă de 4 kilograme în 3 zile

  Problema greutăţii corporale face parte din categoria celor mai mari pericole asupra sănătăţii. Orice kilogram în plus reprezintă o sarcină mai mare pentru articulaţiile tale şi nu numai.

 • Ridurile din jurul ochilor: 3 greşeli pe care le faci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ridurile din jurul ochilor: 3 greşeli pe care le faci

  Ridurile ne fac să arătăm şi chiar să ne simţim mai în vârstă decât suntem şi, de asemenea, ele ne constrâng cumva să dăm mulţi bani pe produse cosmetice care promit estomparea lor. Poate nu ştiai, dar obiceiurile zilnice accelerează procesul de apariţie a ridurilor din jurul ochilor.

 • Ingredientul care răsfaţă pielea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ingredientul care răsfaţă pielea

  Produsele de îngrijire corporală cu unt de cacao ar trebui să devină preferatele tale. Datorită proprietăţilor şi substanţelor nutritive pe care le deţine, untul de cacao este considerat unul dintre cele mai bune ingrediente pentru piele.

 • Sfaturi pentru buze perfecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi pentru buze perfecte

  Pentru a avea un chip armonios trebuie să îţi îngrijeşti adecvat buzele. Din cauza poluării şi a cosmeticelor pe care le foloseşti, buzele îşi pierd culoarea şi se aspresc în timp. Iată câteva sfaturi pentru a-ţi recăpăta frumuseţe naturală a buzelor:

 • Secretul tălpilor şi călcâielor fine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Secretul tălpilor şi călcâielor fine

  De multe ori, pielea de pe tălpi şi călcâie are de suferit de pe urma statului în picioare, a transpiraţiei sau a unor boli de care suferi – hipotiroidie, spre exemplu - , devenind aspră, uscată şi crăpată. Iată ce poţi face pentru a îi conferi din nou supleţe.

 • Ouăle fac rău la
inimă? Ce alte mituri despre sănătate mai există
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ouăle fac rău la inimă? Ce alte mituri despre sănătate mai există

  Iubitorii de omlete se pot bucura. Consumul a 1-2 ouă pe zi nu creşte riscul de a face boli de inimă la oamenii sănătoşi. Da, gălbenuşul conţine colesterol, însă, pentru mulţi dintre noi, nivelul nu este periculos. În plus, ouăle conţin nutrienţi precum omega 3, despre care se presupune că scad riscul bolilor cardiace. Prejudecata pe care o avem faţă de ouă nu este singura.

 • Câtă apă trebuie să bei pentru a avea rinichi sănătoşi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câtă apă trebuie să bei pentru a avea rinichi sănătoşi

  Poţi avea rinichi sănătoşi dacă eşti atent la cantitatea de apă pe care o consumi, adică cea potrivită pentru organismul tău. E o idee greşită că trebuie să bei minimum 8 pahare de apă zilnic, căci vârsta, clima, stilul de viaţă, starea de sănătate pot fi diferite de la om la om. Iată de ce e bine să ţii cont dacă vrei rinichi sănătoşi.

 • Motive să bei apă înainte de masă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motive să bei apă înainte de masă

  Un pahar de apă băut cu aproximativ o jumătate de oră înainte de a lua una dintre mesele principale îţi îmbunătăţeşte digestia şi previne constipaţia, dar acestea nu sunt singurele avantaje.

 • Şase motive pentru a vă
lăsa barbă pe timp de vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şase motive pentru a vă lăsa barbă pe timp de vară

  Foarte la modă în ultima vreme, barba este şi sănătoasă, existând în acest sens numeroase opinii argumentate ale medicilor specialişti. Chiar dacă la prima vedere nu ar părea o idee bună să vă lăsaţi barbă pe timp de vară, vă prezentăm în cele ce urmează şase motive pentru care este cât se poate de sănătos să purtaţi barbă.

 • De ce trebuie să-ţi speli părul de două ori pe săptămână
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce trebuie să-ţi speli părul de două ori pe săptămână

  Părul murdar este cel mai mare coşmar pentru multe femei, iar spălatul şi uscatul implică mult timp. Iar vara, când temperaturile cresc foarte mult, transpirăm şi este nevoie să spălăm mai des podoaba capilară. Însă, de câte ori crezi că trebuie să-l speli

 • Temperaturile de zilele acestea vor bate recordul ultimilor 10 ani. Ce trebuie să facem sub Cod roşu de caniculă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Temperaturile de zilele acestea vor bate recordul ultimilor 10 ani. Ce trebuie să facem sub Cod roşu de caniculă

  România se topeşte la soare. Meteorologii au decretat Cod roşu de caniculă în jumătate din ţară, pentru ziua de sâmbătă, când temperaturile vor depăşi 44 de grade. În ultimii 10 ani nu au mai fost înregistrate temperaturi aşa de mari pe o suprafaţă atât de extinsă. Medicii recomandă populaţiei să evite, pe cât posibil, expunerea la soare.

Modifică Setările