Stiri despre globurile de aur

  123 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cele mai controversate rochii din istoria galei Globul de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai controversate rochii din istoria galei Globul de Aur

  Duminică vom urmări cu sufletul la gură decernarea premiilor Golden Globes 2014, în cadrul ediţiei cu numărul 71, cu ochiul analitic concentrat pe apariţiile glamour de pe covorul roşu. Inspirate sau nu, ţinutele pentru o asemenea seară sunt întotdeauna memorabile – aşa cum au fost şi de-a lungul anilor.

 • Christina Ricci s-a căsătorit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Christina Ricci s-a căsătorit

  Actriţa americană Christina Ricci s-a căsătorit cu cameramanul James Heerdegen, în cadrul unei ceremonii restrânse, organizată sâmbătă la New York, la care au participat membrii familiei şi prietenii apropiaţi ai celor doi.

 • Globurile de Aur 2013: O ceremonie strălucită şi strălucitoare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globurile de Aur 2013: O ceremonie strălucită şi strălucitoare

  O ediţie rotundă şi cu adevărat de aur, cu care aproape că am fost la unison. M-am simţit ca făcând parte din presa străină, acreditată la Hollywood , prin intermediari şi într-o transmisiune HD a HBO-ului ultra premiat şi el. Sper ca într-o zi să poată participa şi un serial autohton, că recentul „În derivă” chiar ar merita un Glob.

 • Trena de la Globurile de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trena de la Globurile de Aur

  Cea de-a 69-a ediţie a premiilor Globurile de Aur, care a avut loc duminica trecută, la Los Angeles, a fost un eveniment aşteptat nu doar pentru stabilirea premianţilor cinematografiei, cât şi pentru surprizele de pe covorul roşu.

 • Filmul mut face zgomot la Globurile de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filmul mut face zgomot la Globurile de Aur

  „The Artist“, un lungmetraj mut alb-negru, a cărui poveste are loc la începutul secolului XX, a fost marele câştigător al galei.

 • Angelina Jolie, într-un film de Almodovar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angelina Jolie, într-un film de Almodovar

  Angelina Jolie i-a „smuls" regizorului Pedro Almodovar promisiunea unei colaborări viitoare, după ce l-a întrebat, pe covorul roşu, pe renumitul cineast spaniol dacă doreşte să o distribuie într-un film al său, potrivit Mediafax.

 • FOTO Cea mai sexy ediţie de la Globurile de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cea mai sexy ediţie de la Globurile de Aur

  Ryan Gosling, George Clooney, Leonardo DiCaprio şi Brad Pitt se numără printre cele mai atrăgătoare apariţii masculine de pe covorul roşu al Globurilor de Aur, gală ce va avea loc duminică noaptea, în Beverly Hills, potrivit people.com.

 • Desert cu aur sau roşii afumate şi biban marinat în sake. Vezi aici ce mănâncă starurile la Globurile de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Desert cu aur sau roşii afumate şi biban marinat în sake. Vezi aici ce mănâncă starurile la Globurile de Aur

  Unele dintre cele mai renumite staruri de la Hollywood, printre care Kate Winslet, Nicole Kidman, George Clooney, Angelina Jolie şi Brad Pitt, vor fi prezente, în această noapte, la cea de-a 69-a ediţie a Premiilor Globul de Aur, care va avea loc în Beverly Hills. Pentru ei, un maestru bucătar şi un cofetar şi-au pus la bătaie toată imaginaţia şi au creat un meniu festiv, care include mai multe delicatese.

 • Globurile de Aur deschid sezonul de premii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Globurile de Aur deschid sezonul de premii

  Duminică noaptea, în Beverly Hills, are loc cea de-a 69-a ediţie a Premiilor Globul de Aur. Gala este considerată un indicator important pentru Premiile Oscar 2012.

 • Nicole Kidman, printre prezentatorii de la Globurilor de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicole Kidman, printre prezentatorii de la Globurilor de Aur

  Actorii Nicole Kidman, Freida Pinto, Antonio Banderas şi Salma Hayek se numără printre prezentatorii celei de-a 69-a ediţii a galei Globurilor de Aur, care va se va desfăşura pe 15 ianuarie, în Beverly Hills, potrivit contactmusic.com.

 • VIDEO Facebook are cei mai mulţi prieteni la Globurile de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Facebook are cei mai mulţi prieteni la Globurile de Aur

  Filmul „Reţeaua de socializare“, regizat de David Fincher, a fost cel mai popular la gala de duminică şi a câştigat patru statuete. Natalie Portman, Christian Bale şi Annette Benning s-au numărat şi ei printre câştigătorii Globurilor de Aur.

 • VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO "The Social Network", marele câştigător la Globurile de Aur

  Producţia "The Social Network" ("Reţeaua de Socializare") a dominat, pur şi simplu, cea de-a 68-a ediţie a premiilor Globurile de Aur, reuşind să adune patru trofee: cel mai bun film, cel mai bun regizor, cel mai bun scenariu şi cea mai bună coloană sonoră.

 • VIDEO Favoriţi la Globurile de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Favoriţi la Globurile de Aur

  Filmele „Reţeaua de socializare“ şi „Discursul regelui“ şi actorii Colin Firth şi Natalie Portman au prima şansă la gala din această noapte. Globurile de Aur sunt decernate de Asociaţia Presei Străine la Hollywood. În această noapte are loc a 68-a ediţie.

 • 2010: cele mai bune momente ale filmului românesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2010: cele mai bune momente ale filmului românesc

  Pelicula „Concertul“ a regizorului de origine română Radu Mihăileanu a fost nominalizată la Globurile de Aur, iar „Lumea văzută de Ion B.“ în regia lui Alexander Nanau a obţinut un Premiu Emmy. Pe lista reuşitelor anului mai figurează şi „Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu“, şi „Poliţist, adjectiv“, plasat de „TimeOut London“ într-un top al celor mai bune filme.

 • Harrison şi Calista s-au căsătorit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Harrison şi Calista s-au căsătorit

  Harrison Ford şi Calista Flockhart au decis să oficializeze relaţia pe care o aveau de opt ani. Actorii Harrison Ford (67 de ani) şi Calista Flockhart (45 de ani) s-au căsătorit la reşedinţa guvernatorului din statul New Mexico.

 • „Avatar“, sursă de inspiraţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Avatar“, sursă de inspiraţie

  Cea de-a 67-a ediţie a Globurilor de Aur s-a încheiat şi, aşa cum s-a prezis, filmul lui James Cameron este marele câştigător.

Modifică Setările