Globurile de Aur 2023: cele mai frumoase ținute. Jenna Ortega, alegere neinspirată FOTO

0
Publicat:

Gala Globurile de Aur 2023 nu a constat doar în decernarea trofeelor pentru cele mai bune filme, seriale, actori și actrițe, ci a fost și o adevărată celebrare a industriei fashion.

Jenna Ortega într-o rochie amplă, pozând cu brațele întinse
Jenna Ortega a purtat la Globurile de Aur 2023 o rochie Gucci FOTO Profimedia

Desfășurate la Beverly Hills Hotel din Los Angeles, Globurile de Aur, ajunse la cea de-a 80-a ediție, au premiat excelența în materie de filme și seriale.

Ca în fiecare an, pe lângă nerăbdarea de a afla cine sunt câştigătorii prestigioaselor trofee, un alt moment care stârneşte frenezie este defilarea vedetelor pe covorul roşu.

Cea de-a 79-a ediţie a galei de decernare a Globurilor de Aur, din 2022, s-a desfăşurat online, din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, după un an de pauză, vedetele au fost mai mult decât încântate să revină în lumina reflectoarelor. Defilarea pe covorul roșu a fost un eveniment în sine, majoritatea ţinutelor fiind de-a dreptul spectaculoase, iar unele rochii au fost adevărate declaraţii vestimentare.

Totuși, au fost și greșeli vestimentare, iar presa internațională a relatat că Jenna Ortega nu a fost foarte inspirată când și-a ales ținuta, care ar fi fost mai degrabă potrivită pentru o petrecere pe plajă, nu pentru o gală glam. 

„Adevărul“ vă prezintă cele mai frumoase apariţii de pe covorul roşu al galei Globurile de Aur 2023.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite