Stiri despre chirii

  271 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Locuinţele de serviciu salvează piaţa chiriilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Locuinţele de serviciu salvează piaţa chiriilor

  Chiriile la garsoniere şi apartamente au scăzut în acelaşi ritm cu preţurile cerute de cei care vor să vândă. Agenţii imobiliari nu au însă de ce să se plângă pentru că există în continuare cerere mai ales din partea unor firme care închiriază locuinţe pentru angajaţi sau pentru protocol.

 • Neamţ: Medicii de familie ajung la mila primarilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Neamţ: Medicii de familie ajung la mila primarilor

  Doctorii generalişti din judeţ au intrat în panică după ce termenele contractelor de concesiune semnate acum cinci ani cu primăriile au expirat. Dreptul edililor locali de a majora chiriile spaţiilor în posesia primăriilor îi intrigă pe medicii de familie care se tem de falimentul cabinetelor.

 • Stabilizare pe piaţa chiriilor spaţiilor industriale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Stabilizare pe piaţa chiriilor spaţiilor industriale

  În ultima perioadă, observăm o relativă stabilizare a chiriei prime în jurul valorii de 70-75 de euro pe metru pătrat pe lună, cu o îmbunătăţire a indicatorilor investiţionali, spune Luiza Moraru, şeful departamentului de retail al companiei CRBE.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Acvariul" din Piaţa Operei a primit spaţiu de pomană de la primărie

  Curtea de Conturi a descoperit la un control efectuat la primărie că se pierd bani frumoşi la spaţii concesionate. Controversata clădire din centrul oraşului scoate la iveală încă o dată nereguli mari, în timp ce timişorenii sunt revoltaţi de prezenţa ei.

 • În spaţiile comerciale de închiriat din Reşiţa se aşterne praful
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În spaţiile comerciale de închiriat din Reşiţa se aşterne praful

  Proprietarii de spaţii comerciale au scăzut preţurile pentru închiriere cu aproximativ 50 la sută faţă de anul trecut. Centrul oraşului şi bulevardul principal din Cartierul Govândari sunt cele mai scumpe zone pentru închirierea de spaţii comerciale.

 • Angajaţii ALPAB, chirii de 30 de ori mai mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Angajaţii ALPAB, chirii de 30 de ori mai mici

  Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a pus la dispoziţia celor mai săraci dintre angajaţii săi 48 de locuinţe sociale pentru care trebuie să plătească lunar doar 20 de lei, de 30 de ori mai puţin decât chiriile practicate în zonă.

 • Randamente mari din chirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Randamente mari din chirii

  Aradul şi Constanţa sunt oraşele cele mai bune pentru investiţii. Picajul preţurilor caselor e o veste bună pentru cei ce vor să investească în locuinţe de închiriat. Fluctuaţiile chiriilor au fost mai mici, iar ratele de capitalizare, mai mari.

 • Chirii în stagnare în Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chirii în stagnare în Bucureşti

  Valoarea medie cerută de proprietari pentru închirierea unui imobil nu a variat semnificativ în ultima lună. În februarie 2010, suma medie solicitată de proprietari pentru o garsonieră a fost de 266 de euro, apropiată de valoarea înregistrată în luna ianuarie.

 • Botoşani: Cadre medicale purtate prin chirii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Botoşani: Cadre medicale purtate prin chirii

  Zeci de medici ameninţă că vor părăsi oraşul pentru că nu primesc locuinţă de serviciu. Ca să nu piardă specialiştii, conducerea spitalului vrea să construiască un bloc de locuinţe în curtea unităţii.

 • Clasamentul celor mai mici chirii din Arad: cartierul Vlaicu este în top
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Clasamentul celor mai mici chirii din Arad: cartierul Vlaicu este în top

  Agenţiile imobiliare nu se prea înghesuie să închirieze apartamente sub o sută de euro pe lună, iar confortul acestora lasă de dorit. Chiar dacă anumite zone bat topul celor mai mici chirii din oraș, cererea este destul de slabă în comparație cu oferta.

 • Dispar cumpărătorii din malluri?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dispar cumpărătorii din malluri?

  Dezvoltatorii de centre comerciale prezintă periodic statistici care anunţă un număr mare de vizitatori care le trec pragul. Problema este că aceşti oameni sunt doar vizitatori, nu şi cumpărători.

 • Cât costă un trai decent la Madrid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cât costă un trai decent la Madrid

  Pentru a duce un trai lipsit de grija zilei de mâine, conform standardelor spaniole, un român care locuieşte la Madrid ar trebui să dispună de cel puţin 1.668 de euro pe lună.

 • Chiriile mari mută magazinele la periferie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Chiriile mari mută magazinele la periferie

  Chiriile de 15 euro/mp dn zona centrală i-au determinat pe proprietarii de magazine să îşi mute afacerile la periferie. Zeci de spaţii comerciale din zona centrală a municipiului Satu Mare sunt, în această perioadă, scoase la vânzare sau oferite spre închiriere.

 • Cresc chiriile în zonele turistice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cresc chiriile în zonele turistice

  În judeţele Braşov, Prahova şi Constanţa banii plătiţi lunar pentru a locui într-un imobil cu o cameră sunt mai mulţi cu procente cuprinse între 2,5 şi 3% comparativ cu ultima lună a anului trecut.

 • Focşani: Chiriile la locuinţe sunt în cădere liberă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Focşani: Chiriile la locuinţe sunt în cădere liberă

  Preţurile chiriilor la garsoniere, apartamente şi spaţii comerciale au scăzut cu până la 30%. Dacă la începutul anului trecut chiria pentru o garsonieră complet utilată ajungea la 150 de euro, acum, pentru acelaşi spaţiu, se plăteşte nu mai mult de 100 de euro.

 • Buzău: Chiriile gratis pe un an, o afacere trecută
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzău: Chiriile gratis pe un an, o afacere trecută

  Criza economică a lăsat tot mai multe spaţii comerciale fără chiriaşi. Chiar dacă preţurile pe un metru pătrat au scăzut cu peste 60 %, niciun patron nu se încumetă să mai închirieze.

 • Avatar a avut în 2 săptămâni la noi încasări de 1,5 mil. € - Revista presei economice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Avatar a avut în 2 săptămâni la noi încasări de 1,5 mil. € - Revista presei economice

  Presa economică de astăzi scrie despre încasările filmului Avatar, preţul unei părţi a centurii Cluj Est sau continuare trendului descendent a chiriilor în 2010. Printre alte subiecte, Transgaz şi-a planificat investiţii de până la 400 milioane lei pentru 2010, iar legea asigurării obligatorii a locuinţelor ar putea fi aplicată din martie.

 • În 2009, chiriile au scăzut dramatic în marile oraşe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  În 2009, chiriile au scăzut dramatic în marile oraşe

  În trecut vedete incontestabile, apartamentele de închiriat nu mai aduc profiturile de altădată. Cele mai specatculoase scăderi ale chiriilor s-au înregistrat anul acesta în Ploieşti, Galaţi şi Târgu Mureş. Şi Bucureştiul s-a înscris în aceeaşi tendinţă descendentă.

Modifică Setările