Stiri despre celulita

  94 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Alimente care te scapă de celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alimente care te scapă de celulită

  Fiecare dintre noi se confruntă cu aspectul neplăcut al celulitei. Poţi să scapi de ea cu ajutorul masajului şi a unui stil de viaţă echilibrat. Iată ce alimente îţi vin în ajutor!

 • Au fost lansaţi jeanşii care te scapă de celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au fost lansaţi jeanşii care te scapă de celulită

  Designerul Alexandre Herchcovitch a prezentat în timpul Săptămânii Modei la Rio de Janeiro, eveniment care a avut loc weekendul trecut, mai multe ţinute din colecţia pentru sezonul de toamnă-iarnă 2014, printre care şi mai multe modele de jeanşi anti-celulită.

 • Ce alimente să eviţi ca să nu faci celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce alimente să eviţi ca să nu faci celulită

  Pielea cu aspect de coajă de portocală poate fi întâlnită mai ales la femei, de vină pentru apariţia ei fiind, de regulă, alimentaţia nesănătoasă. Iar produsele bogate în glucide şi lipide se situează pe primele poziţii în topul cu preparate care fac bine celulitei.

 • Manechinele, „atacate” de celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manechinele, „atacate” de celulită

  Manechinele se confruntă, ca orice femeie, cu o problemă legată de estetica pielii. La Săptămâna Modei de la Rio de Janeiro, un model a defilat pe podium într-un costum de baie ce îi dezvăluia coapsele pline de celulită, relatează „Daily Mail“.

 • Cinci lucruri mai puţin cunoscute despre grăsimea corporală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci lucruri mai puţin cunoscute despre grăsimea corporală

  Grăsimea este principala cauză pentru care ne supraveghem dieta cu atenţie şi depunem atâta efort la sală. Dar, în afară de faptul că modifică aspectul corpului, grăsimea poate avea şi implicaţii fizice şi emoţionale.

 • 5 produse cosmetice pe care nu merită să dai bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 produse cosmetice pe care nu merită să dai bani

  O femeie foloseşte, în medie, 2,2 kg de cosmetice anual, arată statisticile.Vei economisi bani şi timp dacă vei renunţa la produsele cosmetice care nu doar că nu au niciun efect benefic, dar îţi pot sabota chiar frumuseţea şi sănătatea.

 • Dresuri anticelulită
cu vitamina E şi miere
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dresuri anticelulită cu vitamina E şi miere

  O firmă britanică a lansat de curând un model mai special de dresuri, care au în structură vitamina E, miere şi unt de shea. Aceşti nutrienţi netezesc pielea şi combat celulita, promit producătorii.

 • Soarele, prieten şi duşman pentru bolile de piele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soarele, prieten şi duşman pentru bolile de piele

  Vara nu este un motiv de bucurie pentru toată lumea. Astfel, în cazul celor diagnosticaţi cu unele afecţiuni cutanate, soarele le poate agrava simptomele. Este însă şi adevărat că, în alte boli de piele, baia de soare chiar este indicată!

 • Celulita, o problemă reală sau o isterie artificial întreţinută?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Celulita, o problemă reală sau o isterie artificial întreţinută?

  Cum se face că astăzi „coaja de portocală“ poate fi zărită şi la fetiţe de 10-12 ani? Ce factori stau la originea fenomenului care a pus în mişcare o întreagă industrie specializată şi, mai ales, cum poate fi smuls răul din rădăcină? Am căutat răspunsurile la aceste întrebări.

 • Bărbaţii nu văd frumuseţea la fel ca femeile
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bărbaţii nu văd frumuseţea la fel ca femeile

  Veţi citi un articol despre femei, scris cu ajutorul bărbaţilor. Scopul lui: noi, femeile, să scăpăm de lipsa de încredere din dormitor şi de obsesia aripioarelor, burticii şi a celulitei. În dormitor, nu există astfel de noţiuni. Cel puţin pentru bărbaţi. De ce nu le-am împrumuta modul de gândire? Ei par să fie fericiţi.

 • Calendarul de vacanţă al frumuseţii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Calendarul de vacanţă al frumuseţii

  Ştim că visezi cu ochii deschişi la un cocktail revigorant, pe malul mării, sub mângâierea soarelui! Ca să-ţi pui în valoare frumuseţea fără nicio grijă, ţi-am pregătit un calendar al îngrijirilor tale „de sezon", care te va ajuta să arăţi impecabil pe plajă!

 • Adevăr şi fals despre celulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adevăr şi fals despre celulită

  Celulita poate afecta orice femeie, indiferent de vârstă şi de conformaţie. Deşi nu este o boală, aspectul de coajă de portocală este inestetic, punând în dificultate peste 90% din femei din lume.

 • Dieta care «hrăneşte» celulita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta care «hrăneşte» celulita

  Mai degrabă decât calitatea ţesutului conjunctiv, moştenim de la mamă obiceiurile alimentare. Indiferent de greutatea corporală, 90% din femeile zilelor noastre suferă de celulită, iar unele cure de slăbire nu fac decât să agraveze această problemă.

 • Dieta anticelulită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta anticelulită

  S-a dat startul vacanţei de vară şi abia aştepţi să ajungi la plajă. Până atunci însă, trebuie să scapi de celulită. Ai încercat toate cremele, dar nimic nu a dat rezultate. Ce-ai zice de o dietă care te ajută să arăţi aşa cum îţi doreşti?

 • Tu eşti pregătit pentru costumul de baie?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tu eşti pregătit pentru costumul de baie?

  Când vine vara, ni se „reactivează” complexele legate de siluetă şi de celulită, date uitării peste iarnă. Din lipsă de timp sau de dispoziţie, amânăm să luăm măsuri din vreme, cum ar trebui. Dacă situaţia nu este gravă, îţi poţi remodela rapid silueta prin procedurile moderne din saloanele specializate şi prin metode pe care le poţi practica acasă.

 • Dieta, de ajutor în lupta cu celulita
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta, de ajutor în lupta cu celulita

  Alimentaţia bazată pe fructe, pe legume şi pe cereale şi practicarea unei forme de mişcare menţin fermitatea pielii. Celulita apare mai des la femei decât la bărbaţi din cauza numărului mare de celule adipoase. Adipocitele pot ajunge la un volum de 60 de ori mai mare decât cel normal.

Modifică Setările