Un român a fost premiat cu medalia de aur pentru o invenţie care va revoluţiona tratamentele stomatologice şi dermatologice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicul stomatolog Bogdan Vlădilă a câştigat numeroase premii pentru invenţiile sale, cel mai recent fiind medalia de aur obţinută în cadrul Salonului Internaţional de Invenţii si Inovaţii "Traian Vuia".

Dispozitivul de activare a celulelor stem adulte Electronic Doctor, inventat de medicul stomatolog Bogdan Vlădilă, cu aplicaţii în tratamentul împotriva mobilităţii dentare, parodontozei, periimplantitei şi granuloamelor apicale, este mereu premiat la saloanele dedicate invenţiilor din ţară şi străinătate.

După Geneva, Bruxelles si alte câteva concursuri la nivel naţional, acest aparat de regenerare celulară deja omologat la nivel european şi cu toate avizele Ministerului Sănătăţii, a câştigat medalia de aur la prima vizită în Banat cu ocazia primei ediţii a Salonului  Internaţional de Invenţii si Inovaţii "Traian Vuia" organizat în perioada 11-13 iunie 2015 , la Casa Tineretului din Timişoara.

Acest eveniment a oferit prilejul dispozitivului Electronic Doctor să-şi dovedească încă o dată meritele în stomatologie şi dermatologie în faţa unei comisii specializate.

Metoda Electronic Doctor foloseşte un câmp electromagnetic cu frecvenţă joasă pentru a stimula procesul regenerării celulare care poate fi declanşat în mod natural în fiecare organism uman.

Foarte important este faptul că studiile clinice au dovedit fără echivoc că nu există efecte secundate în aplicarea acestui tratament.  Folosind acest dispozitiv pacienţii îşi pot trata ţesuturile celulare afectate, fără să simtă durere, fiind  un tratament noninvaziv. Câmpul electromagnetic acţionează doar asupra celulelor provenitoare care conduc procesul natural de regenerare.

Succesul acestui tratament a fost legat iniţial de stomatologie, unde pacienţii cu mobilitate dentară  avansată şi boli parodontale au găsit în sfârşit o soluţie nedureroasă şi eficientă împotriva afecţiunilor de care sufereau.  Noutatea este că aparatul are şi aplicaţii dovedite în reducerea ridurilor,  eliminarea vergeturilor şi împotriva căderii părului.

 ”Avantajul major al dispozitivului îl reprezintă lipsa declanşării reacţiei imune deoarece celulele apar în mod natural din materialul clientului. Rezultatele sunt vizibile după 2-3 luni, când avem probe histologice că ţesutul este refăcut prin densificarea tesuturilor asociată cu creşterea fermităţii şi elasticităţii. Această densificare a ţesuturilor ne permite să afirmăm că rezultatul obţinut va dura mult timp şi să recomandăm aplicarea Electronic Doctor chiar şi în scop preventiv, acasă, când vă uitaţi la televizor sau lucraţi la computer pentru a evita apariţia cheliei, ridurilor, vergeturilor şi a pierderii dinţilor.”, spune Bogdan Vlădilă cel care a brevetat dispozitivul.

Aparatul inventat de Bogdan Vlădilă a fost premiat cu Medalia de Aur pentru "Electromagnetic Cell Generator Electronic Doctor". De asemenea a fost încadrat la clasa M: Medicină – Chirurgie – Ortopedie –  Materiale pentru persoane cu handicap. În plus a primit şi Premiul Special SIB ( Societatea Inventatorilor din Banat).

Sănătate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite