Stiri despre calorii

  375 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce să mănânci la micul dejun când ţii dietă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci la micul dejun când ţii dietă

  Micul dejun este cea mai importantă masă dintre cele trei pe care trebuie să le avem în timpul zilei, dar multe dintre noi avem tendinţa de a nu-l mânca niciodată. De ce? Motivele sunt nenumărate, dar el este esenţial pentru menţinerea energiei şi a greutăţii corporale.

 • 5 băuturi care te ajută să slăbeşti rapid
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 băuturi care te ajută să slăbeşti rapid

  Fiecare plan de dietă care este conceput pentru a te ajuta să slăbeşti rapid trebuie să implice, pe lângă o alimentaţie corespunzătoare, şi o hidratare sporită.

 • Trucuri pentru a slăbi mai uşor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trucuri pentru a slăbi mai uşor

  Pentru a pierde corect şi uşor în greutate este necesar să apelezi la câteva trucuri simple şi în acelaşi timp utile.

 • 2 băuturi care completează dieta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  2 băuturi care completează dieta

  Dacă ţi-ai propus să ţii dietă şi să slăbeşti câteva kilograme într-un mod sănătos, începe să incluzi şi următoarele băuturi pe bază de ceai verde. Băuturile cu ceai verde au devenit cele mai bune suplimente alimentare pentru cei care-şi doresc să slăbească. Ştim că ceaiul nu este un miracol, dar are unele proprietăţi umitoare.

 • Dieta fitness te ajută să slăbeşti sănătos
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dieta fitness te ajută să slăbeşti sănătos

  Ai mai încercat până acum să slăbeşti, dar eforturile tale au fost în zadar? Sau poate ai reuşit să dai jos kilogramele dorite, însă forma corpului tău nu arată aşa cum îţi doreşti? Dieta care nu te lasă să te înfometezi, combinată cu 20 de minute de exerciţii zilnice este ceea ce ai nevoie.

 • Care sunt deserturile care nu îngraşă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Care sunt deserturile care nu îngraşă

  Oricât de mult ne-am dori să mâncăm orice vrem şi să nu ne ingrăşăm, acest lucru este imposibil. Asta nu înseamnă că, din când în când, nu ne putem răsfăţa cu ceva dulce.

 • Vinul fiert, duşmanul de temut al răcelilor. Cât e indicat să bei şi cui îi este interzis
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vinul fiert, duşmanul de temut al răcelilor. Cât e indicat să bei şi cui îi este interzis

  Una dintre cele mai vechi băuturi alcoolice de pe planetă, vinul roşu, poate fi şi benefic organismului, băut în cantităţi moderate. Mai ales iarna, vinul fiert este una dintre băuturile preferate ale românilor şi se transformă într-un duşman al răcelilor datorită substanţei numită resveratrol, care are proprietăţi inflamatorii.

 • Topul alimentelor cu puţine calorii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Topul alimentelor cu puţine calorii

  Slăbitul este o problemă frecvent întâlnită, deoarece din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu obezitatea. Pe lângă dorinţa de a slăbi pentru a arăta bine, doctorii recomandă ca aceasta să se întâmple şi pentru a menţine o greutate optimă. În plus, consumarea anumitor alimente poate fi de folos în lupta cu obezitatea.

 • Merele te ajută să slăbeşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Merele te ajută să slăbeşti

  „Un măr pe zi ţine doctorul la distanţă“, spune o zicală cunoscută, care este însă valabilă şi pentru kilogramele în plus. Merele te scapă de toxine, accelerează metabolismul şi scad procentul de grăsime din corp atunci când sunt asociate cu o dietă echilibrată.

 • Ce să mănânci ca să nu-ţi faci griji pentru greutate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce să mănânci ca să nu-ţi faci griji pentru greutate

  Alimentaţia este foarte importantă pentru menţinerea sănătăţii fizice şi psihice, dar ea este o nevoie primară. Asta nu înseamnă că trebuie să trăim pentru a mânca, ci mâncăm pentru a trăi. Aşadar, pentru a preveni îmbolnăvirea, alimentaţia zilnică trebuie să fie una echilibrată şi sănătoasă!

 • Capcanele
etichetelor alimentare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Capcanele etichetelor alimentare

  Suntem adesea induşi în eroare de etichete pe care scrie cu litere mari: „sănătos“, „dietetic“, „fără grăsimi“, „fără zahăr“ „natural“. Nu întotdeauna aceste afirmaţii sunt în totalitate adevărate.

 • Ce e indicat să mănânci când e frig afară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce e indicat să mănânci când e frig afară

  Dacă te gândeşti la o modalitate prin care să reuşeşti să îmblânzeşti temperaturile reci de afară, află că alimentaţia îţi vine în ajutor. Sistemul tău imunitar va face mai bine faţă pe timp de iarnă, iar tu nu vei resimţi atât de tare frigul. Iată de ce anume trebuie să ţii cont!

 • Cum poţi arde caloriile la birou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi arde caloriile la birou

  Secretul care te ajută să arzi calorii chiar şi atunci când eşti la birou este mult mai simplu decât ai putea crede. Iar investiţia e minimă, dar te ajută să obţii rezultate rapid. Iată ce trebuie să faci mai exact!

 • Cum funcţionează dieta personalizată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum funcţionează dieta personalizată

  Familia Deans era o familie obişnuită din SUA, până când au reuşit să depăşească o problemă grea de tot. Adică „grea“ la propriu, pentru că oamenii au reuşit să slăbească, împreună, aproape 600 de kilograme.

 • 5 trucuri să ajungi la greutatea dorită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  5 trucuri să ajungi la greutatea dorită

  Vrei să scapi de kilogramele în plus, dar dietele nu sunt tocmai în favoarea ta? Aplică şi tu cele 5 trucuri pentru a avea un corp frumos şi pentru a te menţine în formă!

 • Câte calorii arzi printr-o partidă de sex
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câte calorii arzi printr-o partidă de sex

  Suntem siguri c-ai mai citit şi tu despre câte calorii arzi în timpul sexului şi că, poate, ţi-a trecut şi ţie prin cap să sari peste o oră de sală gândindu-te că aceleaşi calorii le arzi printr-o partidă de sex.

 • Motivele pentru care supa te poate îngrăşa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Motivele pentru care supa te poate îngrăşa

  Un preparat uşor de pregătit, ideal pentru zilele răcoroase, supa este recomandată pentru perioadele în care vrei să te refaci rapid după o răceală sau când îţi doreşti să slăbeşti.Totuşi, există posibilitatea să te îngraşi chiar dacă mănânci frecvent supe. Află care pot fi motivele!

 • 3 beneficii ale mâncatului în porţii mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 beneficii ale mâncatului în porţii mici

  Nutriţioniştii recomandă persoanelor care vor să slăbească să mănânce de mai multe ori pe zi, dar să fie în porţii mai mici. Pe lângă faptul că reuşesc să slăbească, în acest mod previn mai multe afecţiuni şi îşi îmbunătăţesc nivelul de energie.

 • Slăbeşte cu dieta de toamnă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Slăbeşte cu dieta de toamnă

  În urma dietei de 17 zile, creată de doctorul Michael Moreno, poţi slăbi între 10-12 kilograme. Bazată pe restricţionarea carbohidraţilor răi şi înlocuirea acestora cu carbohidraţi buni, dieta de toamnă te poate ajuta să ai un corp armonios, mai ales dacă o combini cu un program de exerciţii.

Modifică Setările