Stiri despre 2013

  245 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Scapă
de mahmureală cu remedii naturale!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scapă de mahmureală cu remedii naturale!

  După ce ai petrecut o nopate întreagă, a doua zi poţi avea simptome neplăcute ale mahmurelii: dureri de cap, stări de greaţă, sensibilitate la lumină şi la zgomote puternice. Din fericire, există leacuri pentru toate acestea.

 • La mulţi ani, Constanţa! Anul 2013 să ne poarte noroc!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La mulţi ani, Constanţa! Anul 2013 să ne poarte noroc!

  Am păşit în Noul An cu încredere şi speranţă! Tuturor constănţenilor şi celor care iubesc Constanţa, Adevărul vă urează un an care să vă poarte noroc! La mulţi ani, constănţeni, oriunde v-aţi afla!

 • Ce-şi doresc ei de la 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce-şi doresc ei de la 2013

  Aho, aho, copii şi fraţi... Acesta nu este un editorial, ci un joc. Unul în care eu descriu, în puţine cuvinte, România anului 2013 aşa cum şi-ar dori-o diverse personaje, iar voi, cititorii, sunteţi invitaţi să faceţi propriile propuneri. Cu alte cuvinte, eu încep să pictez un tablou, după care vă cedez pensula şi acuarelele. Nu ştii unde se ascunde un Van Gogh!...

 • Scumpiri pe bandă rulantă. Noul an vine cu preţuri mai mari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scumpiri pe bandă rulantă. Noul an vine cu preţuri mai mari

  Prima zi din 2013 înseamnă noi scumpiri: creşterea accizelor şi deprecierea leului vor aduce preţuri mai mari pentru ţigări şi carburanţi, iar factura la curent se va majora. Din fericire, în Alexandria, taxele locale nu vor creşte.

 • Vreme rece în noaptea de Anul Nou. - 7 grade celsius în Alexandria
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vreme rece în noaptea de Anul Nou. - 7 grade celsius în Alexandria

  Vremea se anunţă rece în noaptea de Revelion. În municipiul Alexandria se vor înregistra minus 7 grade celsius, iar cerul va fi mai mult senin. Sunt excluse precipitaţiile, iar tendinţa se va menţine şi în primele două zile ale noului an.

 • Rewind. Stop. Fast Forward.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rewind. Stop. Fast Forward.

  Când raportul dintre senzaţia timpului care se scurge din ce în ce mai repede şi amalgamul de experienţe şi sentimente trăite rămâne (semnificativ de) subunitar, înseamnă că a fost un an bun.

 • Primul loc din lume unde a sosit 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul loc din lume unde a sosit 2013

  Cei peste 5.000 de locuitori ai insulei Kiritimati (numită şi Insula Crăciunului), din Pacific, au intrat în noul an la ora 12.00 (ora României). Kiritimati, un atol de corali din Oceanul Pacific, este prima suprafaţă de uscat locuită care întâlneşte noul an.

 • FOTO VIDEO În ajun de Anului Nou, tinerii teleormăneni merg cu pluguşorul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO În ajun de Anului Nou, tinerii teleormăneni merg cu pluguşorul

  Încheierea vechiului an şi întâmpinarea noului an este marcat în judeţul Teleorman prin numeroase datini şi obiceiuri populare păstrate din străbuni. Unul dintre obiceiuri este şi pluguşorul. Specific zonei de câmpie, pluguşorul este o frumoasă colindă în care se vorbeşte despre munca depusă pentru obţinerea pâinii, dar şi de dorinţa de a obţine roade bogate în noul an.

 • Distracţie cât cuprinde de Revelion în localurile mureşene
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Distracţie cât cuprinde de Revelion în localurile mureşene

  Cluburile şi localurile din Târgu-Mureş se întrec în petreceri care mai de care mai interesante şi atractive pentru a marca aşa cum se cuvine cumpăna dintre ani. Revelionul 2013 se anunţă a fi unul de excepţie.

 • Cum să respecţi rezoluţiile de Anul Nou
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să respecţi rezoluţiile de Anul Nou

  Că este vorba despre aspecte care ţin de sănătate, de relaţiile personale sau de performanţele profesionale, mulţi îşi propun să facă schimbări în noul an. Dar de la vorbe la fapte poate fi cale lungă în lipsa unui plan care să ne ajute să ducem la îndeplinire promisiunile făcute de Revelion.

 • Imagini neoficiale : Bentley Continental GT Speed Convertible
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imagini neoficiale : Bentley Continental GT Speed Convertible

  Saga publicării de imagini neoficiale cu maşini ce vor debuta la Salonul Auto de la Detroit continuă, de data aceasta episodul fiind centrat pe acţiunea din Crewe, Marea Britanie. Mai exact, pe internet au apărut primele imagini cu Bentley Continental GT Speed Convertible.

 • Imagini cu Mercedes-Benz CLA, scăpate pe internet înaintea debutului oficial de la Detroit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imagini cu Mercedes-Benz CLA, scăpate pe internet înaintea debutului oficial de la Detroit

  După mai multe luni de speculaţii, poze spion şi articole despre acest model, CLA a evadat pe internet fără ştirea oficialilor de la Mercedes-Benz. Berlina germană trebuia să-şi facă debutul oficial în cadrul Salonului Auto de la Detroit, dar sunt mari şanse ca acest lucru să se întâmple mai devreme, înainte de sfârşitul anului.

 • Unde ne distrăm de Revelion. Lista petrecerilor din Bucureşti care te aşteaptă în noaptea dintre ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unde ne distrăm de Revelion. Lista petrecerilor din Bucureşti care te aşteaptă în noaptea dintre ani

  În cazul în care nu v-aţi hotărât cum veţi petrece noaptea dintre ani, dar ştiţi sigur că nu veţi pleca din Bucureşti, ar trebui să aruncaţi o privire pe ofertele care vi se pregătesc. Megaconcerte în pieţele publice, chefuri tematice în cluburi şi baruri, mese festive în restaurante cu ştaif sau petreceri organizate de primari - toate acestea vă stau la dispoziţie, în funcţie de buget şi preferinţe.

Modifică Setările