Magistraţii intră în vacanţă. Programul de vară al instanţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În următoarele două luni, instanţele intră în vacanţă judecătorească, fiind perioada în care personalul Tribunalului Sălaj şi al celor trei judecătorii îşi efectuează concediile de odihnă.

Conducerea Tribunalului Sălaj a anunţat că în intervalul 1 iulie-31 august, instanţele se află în vacanţă judecătorească. În această perioadă, compartimentele Registratură şi Arhivă vor avea program cu publicul de doar două ore, în intervalul orar 10-12. În ceea ce priveşte programul Biroului de informaţii şi relaţii publice din cadrul Tribunalului, acesta va fi zilnic, între 8 şi 16.

La Judecătoria Zalău şi Judecătoria Jibou, programul cu publicul la Arhivă şi Registratură va fi între orele 9 şi 11, la Şimleu, între 9 şi 12.

Vacanţa judecatorească a fost stabilită prin Legea nr. 92 din 4 august 1992, care prevede că pe parcursul celor două luni, activitatea de judecată a instanţelor continuă în materie penală, pentru cauzele cu arestaţi, şi în alte materii, pentru cauzele privind obligaţiile de întreţinere de orice fel, asigurarea dovezilor, cererile de ordonanţă preşedinţială, precum şi în alte cauze considerate urgente, potrivit legii, sau apreciate ca atare de către instanţă.

Mai puteţi citi:

Protest spontan pe scările instanţei. Aproape 50 de grefieri au manifestat împotriva legii salarizării

Crin Bologa, prim-procuror din Sălaj: „Nu mai trebuie să ne bazăm doar pe talentul procurorului, ca acum 15 ani“

Mai multe pentru tine:
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Zodiile care după Paște vor scăpa de toate problemele și vor avea o perioadă de vis. Fericirea o să-și facă simțită prezența și în viața lor
O româncă din străinătate își uimește urmăritorii cu ce recuperează de la tomberon. „E mâna a doua pe gratis” VIDEO
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Filmul plecării din Gorj în Germania a copilului care ar fi fost vândut. Avocatul neamțului susține că totul este legal
Recomandări ANPC de 1 Mai: Refuzaţi produsele din carne tocată pentru care există îndoieli privind calitatea
Ciolacu îl face ipocrit pe Mircea Geoană: „E ceva de noaptea minții”
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Se reaprinde scandalul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Dosar penal pentru violențe în familie: „Eu sunt victima!”
Joe Biden, mult mai încrezător că îl poate învinge pe Trump. Pe ce se bazează președintele american
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei