Cum e posibil să moară subit un culturist de numai 19 ani. Adolescentul musculos a fost găsit fără suflare în camera sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Racoviţă a fost găsit fără suflare de sora lui FOTO Facebook

Gabriel Racoviţă (19 ani), din Bârlad, judeţul Vaslui, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia. Adolescentul făcea culturism pe cont propriu.

Tânărul de 19 ani, elev în an terminal la Colegiul tehnic “Al. Ioan Cuza” Bârlad, a fost găsit mort, vineri dimineaţă, în camera sa. Adolescentul locuia împreună cu sora sa într-un apartament din Bârlad, pe str. Aleea Parc, şi era pasionat de culturism. Nu era legitimat la niciun club.

Vineri, 12 iunie, sora tânărului a intrat în camera lui văzând că nu se mai trezeşte şi l-a găsit fără suflare. A sunat la 112 disperată şi a cerut sprijin medical. Medicii de pe Ambulanţă au încercat să-l resusciteze timp de apropae o oră, după care a fost declarat decesul.

“Apelul la 112 a fost înregistrat în la ora 9.20. Medicii de pe Ambulanţă au anunţat decesul tânărului. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale. Din primele cercetări nu se observă leziuni pe corp”, a precizat comisarul Mighaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cadavrul a fost dus la morga Bârlad pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor care au dus la decesul subit al tânărului. Autopsia va fi făcută astăzi, 13 iunie.