Cum e posibil să moară subit un culturist de numai 19 ani. Adolescentul musculos a fost găsit fără suflare în camera sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Racoviţă a fost găsit fără suflare de sora lui FOTO Facebook
Gabriel Racoviţă a fost găsit fără suflare de sora lui FOTO Facebook

Gabriel Racoviţă (19 ani), din Bârlad, judeţul Vaslui, a fost găsit mort în apartamentul în care locuia. Adolescentul făcea culturism pe cont propriu.

Tânărul de 19 ani, elev în an terminal la Colegiul tehnic “Al. Ioan Cuza” Bârlad, a fost găsit mort, vineri dimineaţă, în camera sa. Adolescentul locuia împreună cu sora sa într-un apartament din Bârlad, pe str. Aleea Parc, şi era pasionat de culturism. Nu era legitimat la niciun club.

Vineri, 12 iunie, sora tânărului a intrat în camera lui văzând că nu se mai trezeşte şi l-a găsit fără suflare. A sunat la 112 disperată şi a cerut sprijin medical. Medicii de pe Ambulanţă au încercat să-l resusciteze timp de apropae o oră, după care a fost declarat decesul.

“Apelul la 112 a fost înregistrat în la ora 9.20. Medicii de pe Ambulanţă au anunţat decesul tânărului. Cazul a fost preluat de poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale. Din primele cercetări nu se observă leziuni pe corp”, a precizat comisarul Mighaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cadavrul a fost dus la morga Bârlad pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor care au dus la decesul subit al tânărului. Autopsia va fi făcută astăzi, 13 iunie.

gabriel racovita
VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite