Bătaie ca în filme pe terasa unui bar din Vaslui FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a luat primele declaraţii la faţa locului

Doi bărbaţi din Vaslui, ambii în vârstă de 57 de ani, au primit o bătaie soră cu moartea de la alţi patru bărbaţi în această dimineaţă. Conflictul a avut loc sub privirle a zeci de oameni pe terasa unui bar aflat chiar în apropierea Pioeţei Traian din municipiul reşedinţă de judeţ.

Din primele declaraţii oferite de cele două victime poliţiştilor conflictul a fost unul spontan fără să fi avut un motiv întemeiat.

Plini de sânge, cei doi bărbaţi le-au povestit oamenilor legii că se aflau la terasă când, deoadată, asupra lor s-au năpustit alţi patru bărbaţi care au început să le împartă pumni şi picioare.

Scena s-a petrecut sub privirile îngrozite a zeci de oameni fără ca cineva să intervină. La faţa locului a sosit şi un echipaj medical al SMURD-ului care le-au acordat victimelor primele îngrijiri.



„Unul dintre cei doi bărbaţi a fost transportat în stare mai gravă la spital cu un traumatism cranio-cerebral  şi policontuzionat, în timp ce a doua victimă a refuzat transportul la o unitate spitalicească. În cazul în care vor face plângere, cei patru agresori vor fi cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!