Bătaie ca în filme pe terasa unui bar din Vaslui FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a luat primele declaraţii la faţa locului
Poliţia a luat primele declaraţii la faţa locului

Doi bărbaţi din Vaslui, ambii în vârstă de 57 de ani, au primit o bătaie soră cu moartea de la alţi patru bărbaţi în această dimineaţă. Conflictul a avut loc sub privirle a zeci de oameni pe terasa unui bar aflat chiar în apropierea Pioeţei Traian din municipiul reşedinţă de judeţ.

Din primele declaraţii oferite de cele două victime poliţiştilor conflictul a fost unul spontan fără să fi avut un motiv întemeiat.

Plini de sânge, cei doi bărbaţi le-au povestit oamenilor legii că se aflau la terasă când, deoadată, asupra lor s-au năpustit alţi patru bărbaţi care au început să le împartă pumni şi picioare.

Scena s-a petrecut sub privirile îngrozite a zeci de oameni fără ca cineva să intervină. La faţa locului a sosit şi un echipaj medical al SMURD-ului care le-au acordat victimelor primele îngrijiri.



„Unul dintre cei doi bărbaţi a fost transportat în stare mai gravă la spital cu un traumatism cranio-cerebral  şi policontuzionat, în timp ce a doua victimă a refuzat transportul la o unitate spitalicească. În cazul în care vor face plângere, cei patru agresori vor fi cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de loviri şi alte violenţe", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!


Fetele au primit îngrijiri medicale de la medicii SMURD
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite