Accident de muncă la una din firmele lui Adrian Porumboiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul din Bârlad al SC Comcereal SA, societate ce aparţine lui Adrian Porumboiu

Ieri, un angajat al unei baze de recepţii din Bârlad, care aparţine omului de afaceri Adrian Porumboiu, a ajuns la spital după ce a căzut de pe o scară de la peste doi metri înălţime.

Accidentul a avut loc în jurul prânzului. Viorel Ionescu, în vârstă de 57 de ani, avea în atribuţii să manipuleze cerealele şi, în timpul programului de lucru, s-a urcat pe o scară pentru a ajunge la terasa unei clădiri.

Din cauza unei clipe de neatenţie, muncitorul a alunecat şi a căzut de la o înălţime de aproximativ doi metri. Incidentul a fost anunţat prin 112 victima a fost transportată la Spitalul „Elena Beldiman" din localitate, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral şi fractură de coastă.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale care vor stabili împrejurările în care s-a produs accidentul", a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui.

Cazul a intrat şi în atenţia Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Vaslui care a deschis o anchetă.

„Dosarul de cercetare o să-l facă angajatorul, nefiind vorba despre un accident care s-a soldat cu deces sau invaliditate evidentă. Angajatorul ne-a transmis că intenţionează să-l transfere pe muncitor la Iaşi în vederea efectuării de investigaţii medicale suplimentare", a declarat Aniela Adimi, inspector şef la ITM Vaslui.