Ziua sănătăţii, serbată la Biblioteca Judeţeană din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mâine, de la ora 9.00, Biblioteca Judeţeană în parteneriat cu Centrul de Sănătate și Medicină Preventivă Herghelia, Direcția de Sănătate Publică Tulcea, Asociația pentru Sănătate și Educație, Crucea Roșie – filiala Tulcea organizează o campanile de informare medicală pentru elevi.

„Efectele informației asupra sănătății“ este o amplă campanie de informare şi prevenire medicală adresată elevilor de liceu cu privire la beneficiile unui stil de viață sănătos. Acțiunea va începe în Sala de festivități a Bibliotecii cu o prezentare de carte din fondul Bibliotecii şi o prelegere a dr. Iuliana Negru, director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea, urmate de o prezentare susținută de reprezentantul Centrului de Sănătate și Medicină Preventivă Herghelia.
Evenimentul este organizat cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătății (7 aprilie 2011), iar parteneri în acest proiect sunt şi Colegiul Tehnic Henri Coandă, Liceul Teoretic Grigore Moisil, Colegiul Teoretic Spiru Hare, Colegiul Agricol Nicolae Cornățean, Colegiul Brad Segal.