Prima imagine cu misteriosul bărbat despre care se crede că a pierdut un plic cu 30.000 de euro la Kaufland FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un bărbat de 50-55 de ani, „suspectat” că a pierdut un plic cu 30.000 de euro la Kaufland

O angajată a unui magazin Kaufland din Timişoara a găsit joi un plic cu 30.000 de euro. Banii au fost predaţi Poliţiei, dar nimeni nu i-a revendicat. „Adevărul” a obţinut o imagine cu bărbatul despre care se crede că a pierdut banii.

Un plic plin cu 30.000 de euro a fost găsit, joi seară, în supermarketul Kaufland, de pe strada D. Bojinca, din Timişoara (magazinul de lângă OMV-ul de pe Calea Şagului). Banii au fost predaţi Poliţiei, care a început cercetările pentru identificarea celui care a pierdut cei 30.000 de euro.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, după ce au studiat camerele de supraveghere, poliţiştii au ajuns la concluzia că plicul a căzut din buzunarul unui bărbat de 50-55 de ani, a cărui identificare este destul de dificilă din cauza faptului că purta o mască de protecţie pe faţă.

Potrivit surselor „Adevărul”, pe camerele de supraveghere se vede cum bărbatul se apropie de una dintre casele de marcat, iar pentru că nu a cumpărat nimic, ca să nu stea la coadă, se strecoară printre barele care direcţionează clienţii spre case.

După doar câteva secunde, prin locul prin care bărbatul s-a strecurat printre barele metalice, trece un client cu un cărucior de la roata căruia o angajată a Kaufland ridică un plic. Poliţiştii au depus banii la o bancă şi continuă cercetările pentru a-l identifica pe posesorul banilor.  Oamenii legii nu exclud varianta potrivit căreia banii nu au fost încă revendicaţi pentru că nu erau tocmai „curaţi”.