Nicolae Robu, despre cum ar trebui să comunice Guvernul în pandemie: „Când auzi «se prelungeşte starea de alertă» te trec fiorii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Timişoarei Nicolae Robu FOTO Arhivă

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu a arătat marţi într-o conferinţă de presă cum ar trebui să comunice Guvernul dacă se prelungeşte starea de alertă.

„Să sperăm că în curând nu vom mai ajunge să transpirăm cu măştile pe figură şi vom scăpa de toate restricţiile, dar asta depinde de parametri medicali. Eu sper ca la expirarea acestei perioade de stare de alertă să scăpăm de cele mai multe dintre restricţii”, a declarat Nicolae Robu în finalul unei conferinţe de presă susţinute la Primăria Timişoara.

Primarul Timişoarei, care a declarat în repetate rânduri că refuză sfaturile specialiştilor în comunicare pentru că nu vrea să fie „un produs de laborator”, a arătat cum i-a plăcea să comunice Guvernul noile restricţii impuse odată cu încheierea stării de alertă. „Mi-ar plăcea ca în actul de comunicare să ni se spună ce se păstrează ca restricţii sau ce libertăţi vom redobândi mai întâi şi după aceea să se spună că se prelungeşte starea de alertă pentru că în momentul în care auzi «se prelungeşte starea de alertă» te trec fiorii. Eu sunt convins că acolo sunt oameni înţelepţi care nu vor păstra restricţii nejustificate şi să ne liniştim”, a mai declarat Nicolae Robu.