Fiica lui Gheorghe Dincă promite dezvăluiri despre cazul de la Caracal: „În curând vor fi toate. Reveniţi în două zile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul” a reuşit să o contacteze pe Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Meceşanu şi a Luizei Melencu. Daniela Dincă a refuzat să comenteze cazul, dar a spus că, în cel mult două zile, familia Dincă va exprima un punct de vedere.

Membrii familiei lui Gheorghe Dincă spun că aşteaptă permisiunea casei de avocatură care-i reprezintă pentru a exprima un punct de vedere referitor la cazul fetelor răpite la Caracal. 

Afirmaţia îi aparţine fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela. Contactată de „Adevărul” pentru un punct de vedere, femeia a refuzat să facă orice comentariu, spunând că în cel mult două zile familia va ieşi cu explicaţii publice. „Momentan nu, dar în curând va fi (n.r. - un punct de vedere). Avocatul nostru a prezentat din partea noastră. În curând va fi. În curând vor fi toate”, a declarat Danuila Dincă.

Întrebată dacă crede că cele două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis sunt în viaţă, Daniela Dincă a spus: „Eu vă înţeleg....În curând va fi”. Întrebată dacă familia va avea multe lucruri de spus, Daniela Dincă a răspuns afirmativ. „Da. Reveniţi peste două zile”, a spus femeia înainte de a închide telefonul. 

Te-ar putea interesa şi:

Fiica lui Gheorghe Dincă, legături cu un italian bogat acuzat că făcea trafic cu muniţie. Cum i-ar fi preluat femeia afacerea

Bărbatul despre care Alexandra a crezut c-a răpit-o relatează cum a fost implicat în cazul Caracal: „Dincă a venit la mine“

Mai multe pentru tine:
Scandal de proporții în SUA: Posibilul vicepreședinte al lui Donald Trump recunoaște că și-a ucis câinele: „Era imposibil de dresat”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Un medic, triatlonist la 83 de ani, împărtășește reţeta sănătăţii sale: patru principii-cheie ale dietei
Cât de sănătos este să renunți la lift și să urci scările. Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare și chiar cel al unui deces prematur
Eliza Samara, performanță uluitoare: a câștigat a 5-a oară Liga Campionilor la tenis de masă
Antrenorul de minți. Șahistul Flavius Mihailiuc învață copiii să judece corect: „Sunt abilități care le va trebui în viață“
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Taiwanul raportează activitate militară chineză după ce Blinken a părăsit Beijingul