Fiica lui Gheorghe Dincă promite dezvăluiri despre cazul de la Caracal: „În curând vor fi toate. Reveniţi în două zile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul” a reuşit să o contacteze pe Daniela Dincă, fiica bărbatului din Caracal acuzat în cazul dispariţiei Alexandrei Meceşanu şi a Luizei Melencu. Daniela Dincă a refuzat să comenteze cazul, dar a spus că, în cel mult două zile, familia Dincă va exprima un punct de vedere.

Membrii familiei lui Gheorghe Dincă spun că aşteaptă permisiunea casei de avocatură care-i reprezintă pentru a exprima un punct de vedere referitor la cazul fetelor răpite la Caracal. 

Afirmaţia îi aparţine fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela. Contactată de „Adevărul” pentru un punct de vedere, femeia a refuzat să facă orice comentariu, spunând că în cel mult două zile familia va ieşi cu explicaţii publice. „Momentan nu, dar în curând va fi (n.r. - un punct de vedere). Avocatul nostru a prezentat din partea noastră. În curând va fi. În curând vor fi toate”, a declarat Danuila Dincă.

Întrebată dacă crede că cele două fete despre care Gheorghe Dincă a spus că le-a ucis sunt în viaţă, Daniela Dincă a spus: „Eu vă înţeleg....În curând va fi”. Întrebată dacă familia va avea multe lucruri de spus, Daniela Dincă a răspuns afirmativ. „Da. Reveniţi peste două zile”, a spus femeia înainte de a închide telefonul. 

Te-ar putea interesa şi:

Fiica lui Gheorghe Dincă, legături cu un italian bogat acuzat că făcea trafic cu muniţie. Cum i-ar fi preluat femeia afacerea

Bărbatul despre care Alexandra a crezut c-a răpit-o relatează cum a fost implicat în cazul Caracal: „Dincă a venit la mine“

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite