Etapa contrastelor: cea mai grea înfrângere pentru Timba, victorie preţioasă pentru BC Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jucătorii celor două echipe la finalul meciului direct. FOTO: facebook.com/baschetclubtimisoara

După ce s-au duelat în etapa din weekend-ul trecut, cele două reprezentante ale Timişoarei în prima ligă de baschet masculin şi-au continuat traseul: Timba a pierdut pe teren propriu cu CSU Asesoft Ploieşti, iar BC a câştigat în deplasare la Giurgiu.

După ce a pierdut marţi seara întâlnirea cu mult mai experimentata concitadină, Timba Timişoara a cedat şi în faţa campioanei CSU Ploieşti. Campionii s-au impus la Timişoara cu 102-69, în urma unui meci în care "urşii" au rezistat doar în primul sfert. "Valoarea echipei lor ne-a dat jocul peste cap. Asesoftul cred că putea bate astăzi pe oricine. Le-au intrat aruncările din toate poziţiile, noi n-am avut efectiv ce să facem. Am încercat să-i blocăm pe interior ne-au omorât cu aruncările de afară. Practic, la 3 puncte au avut cel mai bun procentaj al lor. N-am avut nicio şansă astăzi, deşi n-am jucat slab. S-a văzut că ne-am dorit, am avut din nou un joc spectaculos, dar din păcate insuficient", a spus antrenorul de la Timba, Bogdan Murărescu, citat de druckeria.ro.

De partea celaltă, BC Timişoara a completat cu o victorie în deplasare succesul de atapa trecută din meciul cu Timba. În urma unui meci cu răsturnări de scor, "Leii din Banat" s-au impus în cele din urmă la Giurgiu cu 79-68 şi îşi continuă cursa pentru un loc cât mai favorabil în clasament înainte de play-off.

În ultimele meciuri ale acestui an, Timba joacă vineri seara, în deplasare, cu Gaz Metan Mediaş, iar BC Timişoara primeşte sâmbătă, ora 17.00, la sala "Constantin Jude", vizita echipei Farul Constanţa.