Deputatul Ben Oni Ardelean, internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. S-a infectat cu SARS-CoV-2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ben Oni Ardelean

Deputatul PNL de Timiş Ben Oni Ardelean, care se afla în campanie electorală pentru un nou mandat, s-a infectat cu coronavirusul SARS-Cov-2.

Ben Oni Ardelean a fost internat duminică seara la Spitalul de Boli Infecţioase “Victor Babeş” din Timişoara. 

Parlamentarul a confirmat acest lucru printr-o postare pe pagina sa pe Facebook. 

“De ieri, mă aflu internat la Spitalul Victor Babeş Timişoara, după ce, cu o seară înainte, am prezentat simptome clare de infecţie cu Coronavirus. 

În prezent, starea mea de sănătate este stabilă, mă simt mult mai bine - cadrele medicale dând dovadă de un profesionalism şi o dăruire pentru pacienţi, greu de înţeles din afara spitalului.

Mulţumesc managerului Dr. Cristian Oancea, medicilor, asistenţilor medicali, infirmierelor şi personalului auxiliar, care sunt lângă noi neîncetat, 24 din 24. 

Menţionez faptul că în toată perioada de campanie electorală, la puţinele întâlniri avute, m-am protejat, atât eu cât şi ceilalţi participanţi, însă inevitabilul s-a produs, din păcate. Vom ţine legătura în ultima săptămână de campanie, aici, în mediul online, unde am timp să comunic mai des acum  

Aveţi grijă de dumneavoastră, protejaţi-vă cât de mult posibil, fiţi optimişti şi nu vă pierdeţi credinţa în Dumnezeu! Împreună vom trece şi peste această încercare!”, a transmis Ben Oni Ardelean.

 

Vă mai recomandăm:

Nicolae Robu, fostul primar al Timişoarei, a fost infectat cu SARS-2: Am tuşit tot mai rău
 

Spitalul COVID din Timişoara a cumpărat 85 de aparate de oxigen pentru a reduce riscul de a ajunge la terapie intensivă

Mai multe pentru tine:
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu"
Crenvurștii, mai nocivi decât legumele sau fructele cu pesticide. Ce spun specialiștii
Cele mai bune locuri de grătar pentru sărbătoarea de 1 Mai
Oana Zăvoranu sare la gâtul Adelei Popescu! Ce a enervat-o la culme la soția lui Radu Vâlcan: „Când o vedeți pe distinsa pe undeva că se rupe în figuri...”
Cum își asigura un tânăr din Olt banii de păcănele. Polițiștii i-au găsit acasă zeci de bancnote de 200 și 500 euro
Ucrainenii au atacat cu drone două rafinării de petrol și un aerodrom militar din regiunea Krasnodar VIDEO
Alexandru Ciucu, gest de milioane față de Alina Sorescu, la trei zile după ce a fost filmat cu noua iubită. Ce cadou i-a luat, în semn de împăcare: „Aduc mereu bucurie ...”
Adevărul despre Moscova lui Putin, dezvăluit de un vlogger român din Rusia. „Vă spun după 20 de ani de trai aici“ VIDEO
Un om de știință a elucidat misterul „blestemului faraonului”. Ce i-a ucis pe cei care au deschis mormântul lui Tutankhamon
Andreea Marin, apariție ravisantă la Gala «Nu există nu se poate». A slăbit atât de mult încât zici că are 20 de ani, iar rochia cu crăpătură i-a venit perfect: „Ar trebui să îmi țin mai în frâu inima”
Peștera mortală. O cavernă din Kenya, despre care se crede că este sursa Ebola, ar putea provoca următoarea pandemie