Cazul cumplit al unui băiat de 12 ani violat de un tânăr de 26 de ani. Pedeapsa primită de pedofil

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copilul a fost abuzat, potrivit procurorilor, de trei ori FOTO Pixabay

Un tânăr de 26 de ani din Timiş a fost condamnat la şapte ani şi şase luni de închisoare pentru că l-a violat pe un băiat de 12 ani. Sentinţa nu este definitivă, primul termen din apelul care se judecă la Curtea de Apel Timişoara fiind programat în 17 februarie 2021.

Judecătoria Timişoara a pronunţat o primă sentinţă într-un dosar în care un tânăr de 26 de ani de lângă Timişoara (nu vom publica numele localităţii şi al pedofilului pentru a proteja victima) a fost trimis în judecată pentru violarea unui băiat de 12 ani.

Faptele au avut loc în perioada iunie - iulie 2020, iar dosarul scoate la iveală modul în care băiatul de 12 ani a ajuns victima pedofilului. Potrivit rechizitoriului, copilul a povestit că vecinul său în vârstă de 26 de ani l-a chemat să îl ajute să facă curăţenie în magazia de lemne.

Copilul a povestit că, după ce au terminat curăţenia, tânărul de 26 de ani i-a propus să meargă în casă, iar acolo a încuiat uşa la cameră, arătându-i minorului imagini pornografice cu bărbaţi. Băiatul a povestit că pedofilul i-a propus „să facă şi ei la fel”. Băiatul de 12 ani a declarat că a spus „nu”, dar pedofilul a început să îl dezbrace.

Chiar dacă băiatul a spus că nu vrea şi a încercat să opună rezistenţă, agresorul nu a ţinut cont. Nici când copilul i-a spus să se oprească pentru că îl doare, pedofilul nu s-a oprit, răspunzându-i băiatului: „Nu vreau”.

Ancheta a scos la iveală că, după ce a fost violat, băiatul a fost pus să îi facă acelaşi lucru călăului său.

Băiatul le-a declarat anchetatorilor că după incident a mai fost acasă la vecinul său, fiind dus din nou în camera în care fusese anterior abuzat, unde faptele s-au repetat. Sentinţa finală în acest caz va fi pronunţată de Curtea de Apel Timişoara.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Fată de 14 ani, cumpărată de un bogătaş de 50 de ani. Mama ei, de acord cu relaţia amoroasă. Minora a fost folosită de pedofil ca o amantă cu experienţă

Adolescentă sechestrată în salonul de masaj în care se prostitua. A scăpat folosind telefonul unui client beat