Asociaţia Timişoara 2023 are un site nou. Un nou aspect şi o nouă experienţă de navigare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara2021.ro se transformă în Timişoara2023.eu

Începând de astăzi website-ul Asociaţiei Timişoara Capitală Europeană a Culturii 2023 are o nouă faţetă care înglobează noi funcţionalităţi, secţiuni în limba română, limba engleză şi maghiară.

Oferind publicului informaţii despre concept, programe-cadru şi calendar, într-un mod unitar, iar partenerilor soluţii grafice şi un suport profesional în comunicarea cu presa şi cu publicul larg, migrarea noului website pe o adresă nouă semnifică şi adaptarea la noile formule premergătoare pregătirilor pentru primirea titulaturii Timişoarei de Capitală Europeană a Culturii în anul 2023. 

O nouă imagine şi noi funcţionalităţi incluse în site-ul https://timisoara2023.eu.

Proiectul transversal de comunicare finanţat de Casa de cultură şi Artă a Judeţului Timiş a inclus aducerea la zi a paginii de web şi traducerea acesteia în limba engleză şi maghiară, incluzând punerea la dispoziţie a unei grafici unitare.

Harta care se afla iniţial pe prima pagină a fost transformată într-o secţiune dedicată Programului Cultural în care vizitatorul poate parcurge evenimentele desfăşurate din 2017 până în prezent în funcţie de staţia, traseul şi teritoriul în care s-a desfăşurat. 

În felul acesta, se poate face o lectură a modului în care conceptele din Dosarul de candidatură au fost transpuse prin proiecte în perioada de pregătire (2016-2021). 

În prezent website-ulhttps://timisoara2023.eu oferă o imagine imediată a evenimentelor şi a informaţiilor relevante. În acelaşi timp, conţinutul a fost restructurat şi îmbogăţit.

 

 Rubrica de Transparenţă a fost menţinută şi importată de pe site-ul anterior şi conţine actele constitutive, rapoarte şi planuri de activităţi.


 

“Pe scurt: Timisoara2021.ro devine Timisoara2023.eu cu noi funcţii şi un nou aspect de afişare al paginii principale. Funcţii multilingvistice pentru limba engleză şi maghiară. Un nou aspect şi o nouă experienţă de navigare a secţiunii de Evenimente. Secţiune de Ştiri actualizată vizual pentru o navigare mai uşoară. Toolkit cu pachete şi şabloane grafice dar şi un nou Manual de identitate vizuală pentru parteneri şi susţinători, la noua şecţiune deIdentitate Vizuală. Pagină de acces pentru noua aplicaţie VoluntariatTM2023 (în curs de testare) destinată voluntarilor şi organizaţiilor partenere. O secţiune nouă dedicată Apelurilor Deschise, cu funcţionalităţi de afişare a anunţurilor pe prima pagină”, a anunţat echipa Asociaţia Timişoara 2021-Capitală Europeană a Culturii.
 



VĂ MAI RECOMANDĂM SĂ CITIŢI:

Novi Sad preia titlul de Capitală Europeană a Culturii 2022, de Revelionul sârbesc. Spectacol inedit în pandemie

Demisie la vârful Asociaţiei Timişoara Capitală Culturală Europeană. De ce renunţă Simona Neumann după nouă ani