Marele Premiu al Salonului şi CUPA “Cadet INOVA’17” pentru UVT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marele Premiu al Salonului şi CUPA “Cadet INOVA’17” pentru UVT

În perioada 27-29 aprilie 2017, echipa formată din Ioan Alexandru Ivan, Florin Dragomir, Ion Valentin Gurgu, Nicolae Gabriel Rădulescu, Ioan Alin Bucuricăşi Ioana Daniela Dulamă, a reprezentat Universitatea ”Valahia” din Târgovişte la Salonul Internaţional al Inovării şi Cercetării “Cadet INOVA’17”.

Evenimentul a fost organizat de Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, sub Înaltul Patronaj al Forumului Inventatorilor Români, inclus în Agenda Culturală a Sibiului. 

Evenimentul ”Cadet INOVA’17” este gândit ca o oportunitate pentru tinerii cercetători (studenţi masteranzi, studenţi doctoranzi, cercetători postdoctorali cu vârsta maximă de 35 ani) de a-şi prezenta rezultatele cercetărilor şi inovaţiilor realizate sub formă de prototipuri, machete, prezentare computerizată de tehnici sau procedee însoţite de postere şi de a realiza parteneriate ştiinţifice în vederea identificării de nişe de cercetare, tehnologice şi industriale.

Cu acest prilej, echipa Universităţii ”Valahia” din Târgovişte a obţinut din partea juriului Marele Premiu al Salonului şi CUPA “Cadet INOVA’17”, dar şi Premiul Societăţilor Comerciale  acordat de S.C. Marquardt Schaltsysteme SSR din Sibiu.