Marele Premiu al Salonului şi CUPA “Cadet INOVA’17” pentru UVT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marele Premiu al Salonului şi CUPA “Cadet INOVA’17” pentru UVT
Marele Premiu al Salonului şi CUPA “Cadet INOVA’17” pentru UVT

În perioada 27-29 aprilie 2017, echipa formată din Ioan Alexandru Ivan, Florin Dragomir, Ion Valentin Gurgu, Nicolae Gabriel Rădulescu, Ioan Alin Bucuricăşi Ioana Daniela Dulamă, a reprezentat Universitatea ”Valahia” din Târgovişte la Salonul Internaţional al Inovării şi Cercetării “Cadet INOVA’17”.

Evenimentul a fost organizat de Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, sub Înaltul Patronaj al Forumului Inventatorilor Români, inclus în Agenda Culturală a Sibiului. 

Evenimentul ”Cadet INOVA’17” este gândit ca o oportunitate pentru tinerii cercetători (studenţi masteranzi, studenţi doctoranzi, cercetători postdoctorali cu vârsta maximă de 35 ani) de a-şi prezenta rezultatele cercetărilor şi inovaţiilor realizate sub formă de prototipuri, machete, prezentare computerizată de tehnici sau procedee însoţite de postere şi de a realiza parteneriate ştiinţifice în vederea identificării de nişe de cercetare, tehnologice şi industriale.

Cu acest prilej, echipa Universităţii ”Valahia” din Târgovişte a obţinut din partea juriului Marele Premiu al Salonului şi CUPA “Cadet INOVA’17”, dar şi Premiul Societăţilor Comerciale  acordat de S.C. Marquardt Schaltsysteme SSR din Sibiu.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite