VIDEO Momentul în care un hoţ intră într-o farmacie şi fură banii donaţi copiilor sărmani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat de 35 de ani din comuna Vadu Moldovei a fost filmat în timp ce fura dintr-o farmacie, situată în zona centrală a municipiului Suceava, o cutie a milei, dacă-i putem spune aşa, în care farmaciştii adunau donaţii pentru a-i sprijini pe copiii necăjiţi aflaţi în evidenţele organizaţiei neguvernametale „Salvaţi copiii”.

Un bărbat de 35 de ani din comuna Vadu Moldovei a judeţului Suceava s-a dovedit a fi un hoţ pe care conştiinţa îl lasă să fure inclusiv de la copiii sărmani. 

Ca drept dovadă, miercuri, 4 septembrie, a intrat într-o farmacie pe pe bulevardul George Enescu al municipiului Suceava şi, profitând de un moment de neatenţie al angajaţilor, a furat o cutie în care se aflau câţiva bani donaţi de clienţi pentru copiii necăjiţi aflaţi în evidenţele organizaţiei neguvernamentale „Salvaţi copiii”.

Momentul furtului a fost surprins de camerele de supraveghere din farmacie. 


Culmea este că hoţul a fost prins la câţiva metri distanţă de locul unde „a dat lovitura” de o patrulă de poliţie. Oamenii legii l-au văzut cu cutia transparentă în mână şi l-au legitimat. În scurt timp au aflat că banii fuseseră furaţi din farmacie. Este vorba despre 334 de lei. În acest caz se fac cercetări în cadrul unui dosar penal întocmit pentru „furt”.