Senatorul Mihai Neagu s-a înscris în UNPR

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul de Rădăuţi Mihai Neagu a anunţat că s-a înscris în UNPR. Ales în Parlament din partea PC, Neagu şi-a anunţat demisia din partid în decembrie.

După trei luni de independenţă politică, senatorul Mihai Neagu s-a înregimentat din nou într-un partid politic. Parlamentarul sucevean a anunţat că începând de luni a devenit membru al Uniunii Naţionale pentru Progresul României şi că va activa în grupul parlamentar al Partidului Social Democrat.

Mihai Neagu a fost ales parlamentar în decembrie 2012, pe lista Uniunii Social - Liberale, din partea Partidului Conservator, în colegiul uninominal Siret - Rădăuţi - Vicov din judeţul Suceava. După alegerile parlamentare, Mihai Neagu a preluat funcţia de preşedinte al filialei judeţene a PC de la avocatul Paul Rusu, consilier local în municipiul Suceava, condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru cumpărare de influenţă.

La mijlocul lunii decembrie 2013, Mihai Neagu şi-a anunţat demisia din PC, purtând până acum între timp negocieri cu PSD şi UNPR, alegându-i în cele din urmă pe progresişti. La Suceava, filiala teritorială a UNPR este condusă de Cătălina Vartic, şefa Oficiului Judeţean pentru Registrul Comerţului.

După demisia lui Mihai Neagu, preşedinţia interimară a PC Suceava a fost preluată de deputatul Cezar Cioată, cel care s-a transferat anul trecut de la PPDD la conservatori.

Alte ştiri din Suceava:

VIDEO Dinţi scoşi, bătaie, ameninţări şi înjurături între un comisar de poliţie şi agenţii de pază, la „Cupa Prieteniei”

Armonii de primăvară, de 8 martie, la Casa de Cultură Suceava

CJ Suceava actualizează planul de mobilizare şi lucrează la un buget estimativ pentru pregătirea de război

Un bătrân de 81 de ani a murit asfixiat după ce apartamentul în care locuia a luat foc

Infecţiile cu stafilococul auriu au reizbucnit la Maternitatea Rădăuţi

Prefectul Sucevei, trimis în faţa procurorilor. Florin Sinescu, acuzat de ANI de abuz în serviciu