Profeţia stareţului Ioil pentru Elena Udrea: „Va ajunge din nou pe funcţie, chiar dacă acum a căzut. Trebuie să-şi refacă viaţa, să aibă un bărbat alături”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea, în chilia stareţului Ioil, cel care i-a prezis că va câştiga alegerile prezidenţiale din 2014

Stareţul care anul trecut i-a prezis că va câştiga alegerile prezidenţiale, se roagă acum în biserica mănăstirii pentru Elena Udrea şi ar vrea să o viziteze în arest. Părintele Ioil o sfătuieşte pe Udrea să-şi refacă viaţa şi a profeţit că, deşi acum este în arest, va reveni pe o funcţie importantă.

Stareţul Mănăstirii din Leucuşeti, judeţul Suceava, părintele Ioil, cel care în toamna anului trecut a profeţit că Elena Udrea va deveni preşedintele României, s-a rugat în cadrul liturghiei de duminică pentru Elena Udrea. Impresionat de situaţia în care a ajuns Elena Udrea, părintele Ioil a profeţit că fostul ministru al Turismului va ajunge din nou pe o funcţie importantă în statul român.

„A fost la mănăstire când era în campanie electorală. Este o femeie credincioasă, s-a rugat în biserică, a făcut mătenii. Era profund tulburată, dar a plecat mai liniştită după ce i-am spus că funcţia pentru care râvneşte este destul de grea, mai ales că ţara e sărăcită. România a fost jefuită cu bună ştiinţă de cei care au condus de-a lungul anilor. I-am spus atunci că nu are o echipă puternică şi nu are pe cine se baza. O femeie care a rămas singură şi care va ajunge din nou pe funcţie, chiar dacă acum a căzut”, a spus părintele Ioil.

Vrea să o viziteze în arest

Părintele a mărturisit că a pomenit-o pe Elena Udrea chiar în duminica de 8 martie pentru că i-a făcut o impresie bună şi a recunoscut că ar vrea să o viziteze în arest.

„Chiar dacă a spus că nu se dă cu mir şi nu citeşte acatise, sunt sigur că este exact invers. Este o femeie credincioasă. I-am spus atunci să îşi refacă viaţa, să aibă pe cineva alături. Chiar dacă mama ei o sprijină, nu e suficient. E dat de la Dumnezeu ca femeia să aibă alături un bărbat. Are un suflet bun, dar au fost mulţi care au profitat de ea”, a mai spus, pentru SuceavaNews, părintele Ioil.

Sareţul Mănăstirii Sfântul Vasile din Leucuşeşti, judeţul Suceava, părintele Ioil, în vârstă de 85 de ani, a afirmat, înainte de alegerile prezidenţiale, că viitorul preşedinte al ţării va fi o femeie, Elena Udrea. Candidatul PMP l-a vizitat apoi pe stareţ la Mănăstirea Leucuşeşti unde a purtat o discuţie cu faţa monahală.

Alte ştiri din Suceava:

Fabuloasa legendă a celei mai vechi biserici de lemn din România: construită de Dragoş Vodă, mutată într-o singură noapte de oştenii lui Ştefan cel Mare

Paradoxul bunului samaritean: a vrut să ajute un bătrân orb şi invalid şi s-a trezit cu Poliţia la uşă

VIDEO Traseul Şaru Dornei - Vatra Dornei, unul dintre cele mai frumoase trasee montane din România

Un coş de fum este cea mai înaltă construcţie din Suceava. Priveliştea din vârf este spectaculoasă