Doi bărbați uciși de caniculă, la Suceava. Unul era cioban, celălalt a căzut secerat de pe bicicletă

0
Publicat:

Un cioban a murit la Suceava după ce a stat ore întregi sub cerul liber, cu oile la păscut, iar un bătrân a făcut infarct miocardic în timp ce se plimba cu bicicleta, deși afară era foarte cald.

caniculă, foto: Arhivă

Canicula a făcut două victime în județul Suceava, în ultimele 24 de ore, când au fost înregistrate și temperaturi de 36 de grade Celsius.

Un cioban din Mălini a murit după ce toată ziua a stat cu oile la păscut în soare. Acesta a mers spre seară să doarmă la umbra unui copac, însă a fost găsit acolo fără suflare.

La fața locului a sosit o ambulanță al cărei echipaj a constatat decesul ciobanului, acre consumase și alcool, în ciuda faptului că era foarte cald afară.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, s-a constatat faptul că defunctul nu prezenta pe corp semne sau urme de violență.

Un bătrân a suferit infarct miocardic în timp ce se plimba cu bicicleta, pe caniculă, la Sucevița. Bărbatul, în vârstă de 83 de ani, suferea de afecțiuni cardiace și medicii spun că temperaturile ridicate l-au răpus.

Acesta se deplasa cu bicicleta pe drumul comunal din localitate, de la domiciliu spre centrul satului, când la un moment dat a căzut la sol.

O femeie care trecea prin zonă i-a solicitat unei vecine să apeleze la 112 și să solicite deplasarea unui echipaj medical la fața locului.

În zonă s-a deplasat o ambulanță din cadrul SAJ Suceava. Bătrânul se afla în stop cardio-respirator și i-au fost efectuate manevre de resuscitare, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți.

Ulterior, acesta a decedat la spital, în ciuda eforturilor medicilor, care spun că bărbatul ar fi suferit un infarct miocardic.

În urma discuțiilor purtate cu membrii familiei victimei, a rezultat faptul că acesta suferea de afecțiuni cardiace, având montat un stent la inimă.